| Mihai1111111111 a întrebat:

Salut.
Deci sa va povestesc.
Ieri l-a batut cineva pe un prieten de-al meu si azi am fost sa il "razbunam". Toate cele bune dar pe urma ala l-a sunat pe unchisu sau nu stiut ce ii vine. A oprit ala masina la noi, i-a dat 3, 4 palme unui alt prieten de-al meu si pe urma eu am zbierat sa-l lase in pace ca nu este el de vina. Pe urma a venit si mi-a dat si mie o palma. Cand venea spre mine "am facut pipi pe mine".
Sa va mai mentionez ca am 16 ani iar omul ala avea vreo 30. Este normal sa patesc lucrul asta? Orice baiat de 16 ani ar pati asta? Va rog explicati-mi cum sta cu treaba asta. Din cate stiu eu e ceva legat de adrenalina.ca numai simti decat organele vitale.nu stiut prea multe.
Multumesc, o zi/seara buna.

4 răspunsuri:
| Serafir a răspuns:

Este normal da nu toti patesc depinde cat de calit esti la situatii de genu, psihicu are rol aici, sfatul meu cumparati electrosoc si cand mai vie unu asa sa ai tueu jegos sai dai cu electrosocu happy, n-are nimic ce ai patit te calesti adica

| Ioana_9117 a răspuns:

Inseamna ca ti-a fost frica rau.cu timpul, o sa te obisnuiesti.e ceva normal sa ti se faca asa frica si sa nu mai stii cum reactionezi big grin

| nikycraiova a răspuns:

E ca frica de caini(pentru unii), pana nu lovesti odata un caine care vine amenintator spre tine traiesti cu frica de a fi muscat...mrg, eu zic ca e' absolut normal.omu' ala era mai mare ca tine => nu puteai sa ii faci nimic.stiai ca ceva rau se va intampla.te'ai fi simtit total diferit daca aveai in buzunar un spray paralizant pe care l'ai mai folositbig grinnu stiu ce sa zic frate.si mie mi s-a intamplat cam acelasi lucru dupa ce i'am zgariat masina unuia si dar mai eram cu cineva(martor)cu care ma puteam duce la politie sa il reclam.bine inteles daca nu am zgariat masina cu intentie, deci si tu puteai sa apelezi la politie...eu trec in clasa a 10a, in clasa a 9a mi-am format o gasca pentru ca numai asa puteai "supravietuii" printre atatia "smecheri"=>nimeni nu se atingea de noi.eram mai multi de 15 dar violenta fizica ar fi fost ultima solutie.M'am cam abatut de la subiect, eu zic ca e normalwinking! TOATE CELE BUNE SI SA AI GRIJA IN VIITOR!