| blablac a întrebat:

deci.sunt in clasa a9a si am o "cea mai buna prietena". Din nefericire nu suntem la acelasi profil. Ma enerveaza la culme prietena ei de banca.stie ca noi 2 suntem cele mai bune prietene dar ea mereu e prin preajma. aproape tot timpul e cu ea.si pe fb comenteaza mereu ca o iubeste si toate cele. Stiu ca pr mea ma iubese mai mult pe mine, chiar mi-a zis'o dar nu poate sa fie rautacioasa cu cealalta.acum nu stiu.ma cam deranjeaza.eu o vreau doar pentru minehee hee. ce as putea face?sad Recunosc ca sunt geloasa. dar totusi.acum imi pare asa rau ca nu suntem in aceiasi clasa. poate cineva sa'mi dea un sfat?sad

4 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Tu la clasa a 9-a esti mai imatura ca una de a 3-a...

| CompleteAndUtter a răspuns:

Daca voi 2 sunteti cele mai bune prietene, nimeni nu poate impiedica acest lucru. Dar tocmai pentru ca ii esti prietena, trebui sa ii dai putina libertate, sa intelegi ca nu esti singura ei prietena. Si demonstreaza-i ca ai incredere in ea, nu te mai indoi atunci cand iti spune ca tu esti cea mai importanta. Gelozia nu e un sfatuitor prea bun. Sper ca am fost de folos :-s.

| arodoeht96 a răspuns:

Hey!
trebuie sa te obisnuiesti ca prietena ta intodeauna poate sa cunoasca si alte fete cu care sa isi petreaca timpul si sa se simta la fel de bine cum e si cu tine dar nu trebuie sa o impiedici niciodata sa faca asta pentru ca a fi o adevarata prietena inseamna sa ii lasi libertatea de a cunoaste si altele...

| blablac explică:

Multumesc frumos! apreciez sfaturile voastre!:*