| Tanea2003 a întrebat:

Salut.
Deci sunt o fata in primii ani de liceu.
Cred ca a început sa îmi placa de un băiat.
De la început nu ii atrăgeam atenția pentru ca e genul de tip pervers și mai ales ca se uita împreuna cu alți băieți la fundul fetelor. El ma arata mereu pe mine.
Menționez ca am o figura foarte frumoasa și el îmi atrage atenția deosebit.
Nu îmi da fel de fel de întrebări perverse ca celorlalte fete și ma ignora in planul perversitate dar se comporta drăguț.
In ultimul timp este tot mai aproape de mine. Se aseaza lingă mine. Ma cheamă cu el in banca și ma întreabă de multe ori diferite lucruri. Am 6 băieți in clasa dintre care 4 ma plac. Nu știu ce trebuie sa fac. Sa las totul așa cum este sau sa vorbesc cu unul din ceilalți băieți? Sau dacă ii voi spune ca am prieten ma va lasă in pace sau va vrea mai tare sa stea cu mine? Nu prea vreau sa fiu folosită pur și simplu de el și sa le spună ceva altor băieți, pentru ca eu învăț foarte bine și totuși cred ca îl plac. Ar fi bine dacă ma voi apropia de el pentru mine sau nu? Poate asta e și cauza ca învăț bine și el nu îmi da genul de întrebări stupide, dar e foarte drăguț cu mine asta e sigur. Heeeeeeelp. Ajutați-ma va rog cu un sfat, băieții mai mari sau fetele cum vedeți voi chestia asta sau ce ar trebui sa fac?

Răspuns Apreciat de Editori
| jymmydragos a răspuns:

Parerea mea e sa stai in banca ta, fii politicoasa dar si putin orgolioasa in acelasi timp, nu ii lasa sa se apropie prea tare dar nici sa ii indepartezi, pastreaza balanta si alegi ce simti tu ca e cel mai corect pentru tine

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Se comporta normal pentru varsta lui

| corbulalbrosu a răspuns:

Incercarea moarte n-are zice un provrrb. Are doar muribunzi. Fiindca nu prezinta foarte multa incredere, sa ai grija in privinta a ceea ce urmeaza sa faci, pentru a nu ajunge si tu printre cei... din urma. Succes!

| Andreeush a răspuns:

Eu aș zice să ai grijă cu astfel de băieți.