Zic ca ar trebui sa-ti pui alte prioritati decat felul cum arati cu creasta.
Si anume sa te gandesti ce vrei sa fii, pentru ca viata se traieste cu verbul "a fi" si nu cu "a arata".
Creasta isi fac doar cocosei care nu au puta dar vor sa para cocosi, sper ca tu nu esti unu din asta!
Cine ti-a recomandat asta.E mai greu sa-mi dau cu parerea cand nu te vad fata in fata.Constitutia conteaza foarte mult si aspectul fetei in alegerea unei freze.Nu-ti recomand sa te vosesti in primul rand, da creasta poti sa iti faci daca vrei neaparat.Dar foarte frumos si elegant este parul dat intr-o parte.Parca ar da mai bine cu ochii aia verzi.
Pai atunci nu ai arata prea bine cu creasta, eu am fata mai ascutita si totusi nici eu nu-mi fac creasta desi as arata bine.
Pai cum am zis cel mai bine ai arata cu parul intr-o parte.Adica frizura standard, 1 parti si sa zicem ca trebuie peste 4 sus, 4 e destul de mic si nu prea ai multe "usi" daca il iei la 4.
Cred ca ai inteles ideea.
Dar poti cere si parerea unui expert, la un salon fara rusine si il intrebi cum crede ca ai arata mai bine.El te vede acolo in fata si ti-ar da mai multe informati.
Oricum te-ai tunde sa nu apleci urechea la ce spun alti. Daca iti place tie e mai mult decat ok.