| gingergirl1 a întrebat:

Decii...azi am cunoscut pe cel mai bun prieten al verisorului meu! O mica reconstituire! Eu nu il cunosteam pana astazi,si iubita vărului meu a spus la toata lumea ca eu sunt cu acest prieten al verisorului meu! Ma rog,eu nu sunt cu el,a spus ca sa le faca in ciuda unur fete care nu le prea mai suport! Adica ele cred ca pot avea orice baiat!winking Azi baiatul acesta aflat si nu a zis nimic,adica nu s-a suparat!
Maine ma duc cu el, cu vărămiu si cu gagica'sa sa ne plimbam! Sa nu credeti ca il folosesc, a inceput sa imi placa de el! love struck Cum ar trebui sa ma comport? Adicaa...trbuie sa fiu doar eu, nu? happy

Răspuns Câştigător
| MasterOfDisaster a răspuns:

Ori te place deja (ceea ce e foarte bine), ori are simtul umorului bine dezvoltat (ceea ce e tot bine). Tind sa cred ca e putin din ambele.
Da, trebuie sa fi tu insuti in preajma lui. Distreaza-te, fi relaxata happy.

O zi super iti doresc!

2 răspunsuri:
| Voidwithin a răspuns:

Natural, cred ca te place asa cum esti alfel s-ar fi suparat.

| Maramnt a răspuns:

Da, normal trebuie sa fii doar tu:X...O poveste destul de frumoasa, desi ca toate povestile frumoase intre adolescenti se termina prost.Degeaba pui suflet, ca oricum o sa suferi mai tarziu, scuza-ma ca iti spun asta( sa nu imi zici ca nu te-am avertizat).