Il saluti, il intrebi ce face, este vacanta deci intreaba-l daca nu a mers undeva, daca da unde si cum a fost, spune-i unde ai fost tu sau ce ai facut... intreaba-l daca a auzit nu stiu ce piesa... si de aici va descurcati. pupici
Incearca sa gasesti niste interese comune... ceva ce sa va placa amandurora. Cu siguranta veti avea ce vorbi.
Despre un subiect comun cum ar fi muzica intreaba-l ce muzica asculta sau ce culoare prefere nu stiu chesti de genul asta sper ca ti va fi de ajutor raspunsul asta
Poti sa il intrebi chestii despre el, in aest caz sunt multe de spus, va dura desul de mult . poti sa-i povestesti o intamplare tare de a ta, da gandeste-te sa fie si pe gustul lui, ai pute sa-i povestesti chestii de astea dupa ce il cunosti mai binee. incearca sa fi prietenoasa, sa nu-l critici. poti sa-i dai sfaturi ( te va pune la inima ) succes! :*
Da-ti niste teme de discutie daca se poate, cum as putea incepe discutia pe net?
Cine ar trebuie sa-i scrie primul fata sau baiatul? daca ii scriu eu prima unui baiat necunoscut poate sa se gindeasca ceva rau despre mine?
Nu chiar... ii spui ca te plictisesti... oricum facebook ii o retea de socializare. funda?
Ms! o meriti! :*
Il saluti, il intrebi ce face, este vacanta deci intreaba-l daca nu a mers undeva, daca da unde si cum a fost, spune-i unde ai fost tu sau ce ai facut... intreaba-l daca a auzit nu stiu ce piesa... si de aici va descurcati. pupici
anonim_4396 întreabă:
Addel întreabă: