| Ella04 a întrebat:

Salut, despre ce poti sa discuti cu un baiat pe care nu-l cunosti pe internet si in fata, sa fie o discutie mai lunga si interesanta, puteti pune si exemple. Cel mai ajutator raspuns va primi funda! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| LaLaEvryDay a răspuns:

Il saluti, il intrebi ce face, este vacanta deci intreaba-l daca nu a mers undeva, daca da unde si cum a fost, spune-i unde ai fost tu sau ce ai facut... intreaba-l daca a auzit nu stiu ce piesa... si de aici va descurcati. pupiciwinking

7 răspunsuri:
| Rebecaaaa a răspuns:

Incearca sa gasesti niste interese comune... ceva ce sa va placa amandurora. Cu siguranta veti avea ce vorbi.winking

| BlackaBerry a răspuns:

Despre un subiect comun cum ar fi muzica intreaba-l ce muzica asculta sau ce culoare prefere nu stiu chesti de genul asta sper ca ti va fi de ajutor raspunsul asta

| LaLaEvryDay a răspuns:

Poti sa il intrebi chestii despre el, in aest caz sunt multe de spus, va dura desul de mult happy. poti sa-i povestesti o intamplare tare de a ta, da gandeste-te sa fie si pe gustul lui, ai pute sa-i povestesti chestii de astea dupa ce il cunosti mai binee. incearca sa fi prietenoasa, sa nu-l critici. poti sa-i dai sfaturi ( te va pune la inima ) succes! :*

| Ella04 explică (pentru LaLaEvryDay):

Da-ti niste teme de discutie daca se poate, cum as putea incepe discutia pe net?

Cine ar trebuie sa-i scrie primul fata sau baiatul? daca ii scriu eu prima unui baiat necunoscut poate sa se gindeasca ceva rau despre mine?

| LaLaEvryDay a răspuns (pentru Ella04):

Nu chiar... ii spui ca te plictisesti... oricum facebook ii o retea de socializare. funda?

Ms! o meriti! :*

| LaLaEvryDay a răspuns (pentru Ella04):

Il saluti, il intrebi ce face, este vacanta deci intreaba-l daca nu a mers undeva, daca da unde si cum a fost, spune-i unde ai fost tu sau ce ai facut... intreaba-l daca a auzit nu stiu ce piesa... si de aici va descurcati. pupiciwinking