Incearca google chrome este optimizat pentru youtube doar e facut de google "patronul" youtube. Poti sa ai probleme si la placa video sau cu driverul dar incearca alt browser mai bine. si instaleaza divx.
Am incercat sa instalez divx si dupa ce se downloadeaza alea apare Installing
C/C++ Runtime Libraries si se opreste(ramane la ele). Ajutor?
Ai instalat si.net framework? bagale si pe ele.net framework 3.5 si 4.0 si fa update-urile la zi la windows. Ai service pack 3 bagat la el? Ai grija cand faci update-ul sa debifezi windows genuine advantage sa nu ti-l instaleze.
Am framework 4.0, dar nu si 3.5, nu fac update-uri la windows pentru ca nu am deloc spatiu in C.(vreo idee?).Am SP 3 bagat.
Fa updateuri la win. Cum nu mai ai spatiu? mai sterge ceva sau muta pe alta partitie sau mareste partitia c cu un program de partitionat si oricum updateurile nu o sa iti acupe mult spatiu daca ai 1 gb liber e ok si se poate sa fie si asta cauza ca windowsul are nevoie de spatiu pentru a-si face "dump" trebuie sa ii lasi spatiu neaparat. Da-i turn off la sistem restore si mai castigi ceva spatiu dar trebuie sa gasesti o varianta sa ii lasi spatiu la partitia c cel putin 1 GB.
Verifica mesajele!
miriaaaanaa3 întreabă: