| FadedravenXD a întrebat:

Salut! Doresc sa imi iau un iphone cat de curand, iar intrebarea mea este daca telefonul va avea incarcator inclus sau trebuie sa achizitionez eu incarcator. Am auzit acum vreo cativa ani ca Apple nu mai da si incarcator cand iti iei un telefon de la ei.

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

"Am auzit acum vreo cativa ani ca Apple nu mai da si incarcator cand iti iei un telefon"

ai auzit bine dar probabil mai ai câteva zeci de lei de dat dacă ai avut câteva mii pentru tel!

de ex

https://mag-genius-accesorii.ro/......-usb-c-20w

| FadedravenXD explică (pentru sierra1):

Mulțam fain de răspuns!=D

| sierra1 a răspuns (pentru FadedravenXD):

Baftă

| FadedravenXD explică (pentru sierra1):

Merci!

9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Eu iti sugerez sa folosesti incarcatorul pe care il ai deja(astaa daca ai iphone model mai vechi), fiindca ideea era sa fie treaba ceva mai eco, nu sa dea lumea bani separat pentru a aduna 10 incarcatoare in sertar, chestii care inainte veneau impreuna cu produsul cumparat. laughing Daca nu, vezi cine are dintre prieteni, cunoscuti, poate ti-e de folos si iesi mai ieftin.

| FadedravenXD explică (pentru dullcat):

Da n am iphone, asta e primul pe care il iau

| dullcat a răspuns (pentru FadedravenXD):

Cum spuneam, vezi daca unul dintre cunoscuti nu are un incarcator in sertar de un iphone.

| vatadezahar24 a răspuns:

Bună! Noile modele de iPhone nu mai vin cu încărcător în cutie, doar un cablu de încărcare USB tip C. Pentru a încărca telefonul, trebuie să achiziționezi separat un adaptor la priză compatibil sau dacă ai deja un încărcător compatibil cu cablul, să îl folosești pe acela

| FadedravenXD explică (pentru vatadezahar24):

Merci mult de raspuns! Dintre cunostintele mele cineva mi-a spus ca vine doar cu adaptor(capatul de incarcator pe care il bagi in priza) iar alta persoana mi-a spus ca vine numai cu cablu. Nici nu stiu ce sa cred

| vatadezahar24 a răspuns (pentru FadedravenXD):

Mie de fiecare dată mi-a venit cu cablul, iar adaptorul l-am achiziționat separat. Nu trebuie să îmi mulțumești!