| TepesStyle a întrebat:

Salut dragi prieteni! Revin cu o poveste "de dragoste". Imi placea de o fata, eram prieteni foarte buni. Incercam sa ma apropii cat mai mult de ea inainte sa-i spun ce sentimente am fata de ea dar, un prieten, i-a spus ce simt eu fata de ea. Reactia saracei fete a fost un "nu stiu" urmata de un "il vad ca pe un prieten bun". Atunci am simtit ceva ce, credeam ca nu exista. DUREREA SUFLETEASCA. (eu fiind mai sensibil la acest capitol). Am zis sa nu o pierd de tot, am mai vorbit vreo 2-3 zile nu mai mult de o propozitie fiecare... totul s-a dus.Am zis sa imi apar orgoliu' si demnitatea si sa o evit cat mai mult. Ne evitam reciproc chit ca eram la 2 metrii unu' fata de altu'.Asa a trecut o luna jumatate in care mi-am revenit si ma imprieteneam cu alte fete dar, aseara pe la ora 22 am primit un mesaj de la ea cu un simplu "ce faci?". Vrea sa ma raneasca iar? Ma vrea inapoi? Nu avea ce face? Regreta asta o luna juma? Astept un raspuns de la voi, stiu ca nu ma dezamagiti.

3 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Cea mai importanta cale de a cuceri o fata este socializarea, sa fii sociabil sa vorbesti cu ea, si sa o lasi si pe ea sa vorbeasca, sa razi cu ea, sa glumesti frumos.
Scoate-o in oras si vorbeste cu ea intre 4 ochi.
Bafta frate!

| Markusfrtt a răspuns:

Nu ai de unde sa stii ce vrea, pana nu vorbesti cu ea. Ea nu a vrut sa te raneasca, crede-ma pe cuvant. Stiu si eu ce inseamna DUREREA SUFLETEASCA. Am trait asta pe propia piele si nu o data de 3 ori. Vorbeste cu ea, nu ai de unde sti ce vrea pana nu vorbesti cu ea.

| Tacus_Vera_1995 a răspuns:

Cred ca trebuie sa vorbesti cu ea, dar sa nu spui despre relatii.Sa te comporti ca si cum ati fi doar prieteni. Apoi cred ca o sa-si dea seama ce vrei sa faci si o sa te vrea inapoi.