Ai luat-o mult prea tare si mult prea dintr-o data. Trebuie sa ai mai mult tact si... putintica rabdare. Astfel de iesiri la o ''mica'' plimbarica pot fi facute acum chiar la inceput in weekend cand amandoi sunteti liberi. Succes!
Chestia e ca atunci cand ne-am despartit la intalnirea cu bobocii am luat-o in brate si dupa mi-a aruncat o privire cu ochii ei de gen am simtit ca poate trebuia sa o sarut. M-am gandit sa ii zic sa iesim ca gen la scoala mai greu sa fim doar noi 2 si lumea e cu ochii pe noi si mna. Adica nu stiu exact ce subiecte care sa nu aiba leg cu scoala sa abordez cu ea la scoala.
Să o întrebi așa. Când am putea să ne întâlnim?
https://www.youtube.com/watch?v=09mB97c-w9U
Da normal, nimeni nu prea are timp de ei in timpul saptamanii, cred ca poate iesi ceva din asta
Cum sa fiu mai tupeist cu ea si sa ii dau de inteles ca vreau relatie?
Pai e și normal în timpul săptămânii, dacă iese la 3 și face o ora pana acasă sa zicem, și măcar o ora sta și ea sa se odihnească, deci probabil ca de aceea a zis pe la un 5. Dacă ma întrebi pe mine, eu zic sa te bagi pe ea ca poate iese o combinație mișto, tu ai carne proaspătă, ea are cine sa o apere în liceu, înțelegi ce spun? Mai nașpa e ca dacă ai o relație în liceu și va vedeți zilnic riști sa te plictisești repede de ea. Bafta!
Cum sa fac sa nu ne plictisim unul de altul adica gen suntem ambii tauri)
Treaba cu zodia e cea mai mare vrăjeală ever, nu îți mai pierde vremea cu asta. Dacă tu o iubești pe ea, logic ca nu o sa te saturi vreodată sa o vezi, ideea e sa o ții pe ea interesata, sa vii mereu cu idei noi în relație și fii spontan, nu lasă monotonia și rutina sa va stea în cale. Asta e sfatul meu, bafta!