| PisiGirly a întrebat:

Dupa cum stiti, iau lecti de canto, eu si o prietena (colega). Mi-a zis profesoara ca eu cand foarte bine, dar ei nu. Din clasa toti zic, ca eu cant cel mai bine, iar cand colega mea aude asta, nu vb cu mine toata ziua si pare geloasa. La cor cand eu spun ca stiu o melodie, sare repede si ea, si zice: dar o stiu si eu, si eu! E geloasa ca la serbari cant doar eu, ca am voce. Incearca sa ma eclipseze, mereu, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| CandyღDulceata a răspuns:

In privinta persoanelor astora nu ai ce sa faci [ si eu am fix asa o colega I don't want to see tot ce fac eu stie sa faca si ea ] si daca nu canta asa bine ca tinehee hee las-o sa se faca singura de ras nu incerca sa te bagi peste ea va realiza si se va satura cel putin colega mea a renuntat la competitie happy! bafta te pup :*

| CandyღDulceata a răspuns (pentru CandyღDulceata):

Incearca sa o lasi in pace adica daca vrea sa cante ea las-o sa cante happy si in locul tau dar doar daca este ceva auditie mai mare sau stiu si eu atunci rolul ar trebui sa iti apartina tie happy

8 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Ne spui la început :" După cum ştiţi, iau lecţii de canto...".
De unde să ştim? Ne-ai mai spus vreodată?

| MasterOfDisaster a răspuns:

Trebuie sa ii da-i pace, si sa o ignori. Daca tu esti mai buna decat ea oricum toate eforturile ei sunt in zadar, si nu face decat sa para penibila.
Tu exerseaza in continuare, iti vezi de viata ta, si nu o baga in seama pe colega ta happy, ca nu merita.
O zi frumoasa!

| dana_9056 a răspuns:

Spune-i ca te deranjeaza si daca chiar iti e prietena o sa inteleaga si daca incepe sa se ia de tine spune-i ca nu are voce si gata

| michelia a răspuns:

Tu de ce iei lectii de canto? Iti cultivi vocea pentru a face poate o cariera, nu?
Vor fi concursuri poate, competitii, unde vei intilni acelasi gen de atitudine. Invata sa te bati ca sa razbati. Caleste-te! Si arata ca esti mai buna fara sa ai nevoie de laudele sau acceptul tuturor.

| CandyღDulceata a răspuns:

Mersii de funda happy bafta cu colega :*

| PisiGirly explică:

Multumesc pentru raspunsuri. Le voi lua in calcul pe toate.

| PisiGirly explică:

Da, v-am mai spus, in cealalta intrebare a mea. Ms pentru raspunsuri. Va pup!