Daca ai pus prima optiune acel liceu, e imposibil sa nu intrii acolo. Asa ca stai fara griji.
Nu cred. ai mari sanse sa intri
Eu am media 8, 65 si am optat prima optiune pentru un liceu cu media 8, 01. si sunt mari sanse sa intru.
Deci n`ai de ce sa-ti faci griji. Bine daca e mate-info e mai dificil pentru ca pentru mate e dezbaterea:p
eu iti zic bafta! :*
Sanse sunt dar fff mici.Stai linistita sunt sigura ca o sa intri mi se pare putin probabil sa creasca media de admitere atat de mult.Succes:*
O sa intri daca zici ca ai o asemeneamedie.si pana la urma daca nu intri ai pus si alte optiuni, nu? stai un semestru in alta parte si te transferi dupa
dar tot ce trebuie tu sa faci este sa ai incredere in tine si sa nu. ti fie teama. ce va fi va fi.sa sti ca de multe ori gandirea pozitiva te ajuta sa treci mai bine peste unele momente grele din viata.asa ca nu. ti mai face griji.mai e un pic.astepata si vei vedea ca totul va fi bine
Eu zic ca nu ai de unde sa stii 100% dar sunt sansele destul de mari din moment ce media ta este mai mare cu vreo 60 de sutimi. si eu vreau sa intru la liceu si imi este frica de rezultat. ikn cazul meu media e 8. 90 si eu am 9. 30... tu de unde esti si la ce liceu vrei?
Da depinde de cate locuri are liceul si daca sunt candidatii cu 8. 70, 9 le ia pe ele si poti ramane afara. dar gandeste pozitiv ca intri.. Pe 29 -30-1 se dau rezultatele pe net.