| Hassel a întrebat:

SaluthappyE adevarat ca daca faci culturism/faci fff multe exercitii fizice incetezi din crestere?(eu am 15 ani)

Răspuns Câştigător
| Razvanel93 a răspuns:

Depinde de ce conformatia ai la 15 ani de obicei pe la 16-17 ani e bine sa te apuci de sala.In legatura cu incetarea cresterii...depinde ce exercitii faci. Poti incerca exercitii care nu solicita genuncii coloana bazinulwinking

3 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut!
Asa se spune, am auzit si eu, ca te-ar incetini din crestere, dar sa fim seriosi! Sunt atatia culturisti inalti! Am vazut cu totii in intrecerile sportive de la televizor.(cel putin eu am vazut). Asa ca sa nu-ti faci niciun fel de problema.Bafta!

| dicualex a răspuns:

Salut, Mihai, am auzit si eu multe mit-uri de genul ca numai cresti! gandeste Culturismul e un sport. si fiecare sport are un instructor, gandeste ca acel instructor stie o gramada lucruri, cand esti instructor si ai un copil elev.nu o sa il pui la greutati si astepti pana creste la limita, dar intre timp il pune sa faca exercitii pentru dezvoltarea celorlalte Grupe de muschi care un afecteaza deloc cresterea

| vibe_9780 a răspuns:

Da, asa este, si eu am 15 ani si m-am lasat de sala din cauza asta deoarece ganterele, halterele iti apasa pe oase.
Cel mai bine e sa faci dupa 18 ani dupa ce esti dezoltat complet big grin