| BoloVladut a întrebat:

E adevarat ca mincinosii raman scunzi. adica am o amica si... minte foarte mult si a ramas mica thinking

Răspuns Câştigător
| skyboy a răspuns:

DA FRATE asa elaughing))))si iti creste nasul daca minti, uita-te la nasul ei, daca e mare, e clar. MINTE DE RUPErolling on the floor)))

11 răspunsuri:
| IrinaAniri a răspuns:

rolling on the floor doamne, tu crezi in chestiile aste? e o simpla cincidenta

| laAAal a răspuns:

Nu este adevarat. asta poate fi mostenire de familie..sau poate nu s.a dezvoltat cum trebuie..nu are legatura cu minciuna sau adevarul

| CrimiNNaLBoy a răspuns:

Nu. Doamne astea sunt niste superstitii. A fost doar o coincidenta ca acea amica sa fi ramas mica. Numai crede in toate prostiile ce se spun!
Numai bine!

| EvilThoughts a răspuns:

Cea mai stupida chestie care am auzit-o laughing. normal ca nu e adevarat.imi aduc aminte ca, chestii de genul asta ne spunea educatoarea la gradinitalaughing. amik ta probabil ca este mai scunda pentru ca parintii sunt mai scunzi sau vreo ruda apropiata.De obicei este o chestie ereditara...NU ARE ABSOLUT NICI O LEGATURA CU MINCIUNILE pe care le spune.winkingsper ca te-am ajutat.bye byewave

| LuxuRyQ a răspuns:

Cati ani ai? nu ai precizat... mai tarziu vii si zici ca daca minte ii creste nasul,,, ca al lui pinochio,, auzi daca spun adevarul inseamna ca cresc mai mare?laughing Doar o superstitie.

| splash132 a răspuns:

Lol nu.aste sunt pure inventii.ps:si eu cand eram mik si beam multa apa, imi zicea maica mea sa nu mai beau ca fac broaste in burtarolling on the floor))))

| nesuferit a răspuns:

Da, si daca spui numa adevaru o sa ai burta. so beware

| Jigsaw a răspuns:

/facepalm

| JohnnyWest a răspuns:

Maturizati-va

| Biancaseba a răspuns:

E o aberatie! Nu exista asa ceva!

| mariamaria33 a răspuns:

Normal ca nu!