Sunt oameni destul de populari in lumea asta care nici nu au cont de Facebook. Oricum majoritatea de pe Facebook care fac mereu poze si strang like-uri, duc o viata nefericita si isi consoleaza nefericirea cu numarul de like-uri la postarile de pe pagina. Adesea cei ce au nevoie de validare, sunt cei ce sunt nefericiti si fara prieteni. Cunosc o fata din orasul meu ce posteaza o gramada de poze si are sute de like-uri zilnic. Dar ea a dus pana acum o viata foarte nasoala. A schimbat barbatii ca pe sosete si continua sa o faca si astazi. Nu are prieteni, ci are barbati si pupincuriste ce ii da like-uri.
Aparentele inseala de cele mai multe ori.
Eu la toate postarile am like-uri de la arabi si necunoscuti.Eu una am prieteni care nici macar nu se uita la ce postez pentru ca nu vorbim pe insta si Facebook ci vorbim pe watsapp mesaje etc asa ca nu sta nici un prieten sa iti f.ta profilul.Mai multi oameni care sunt interesati de viata mea in sensul nasol se uita pe story-urile mele
Buna.Numarul de apasari ale unui buton virtual de catre niste cunoscuti sau nescunoscuti nu te valideaza pe tine ca persoana in niciun fel.E doar o alta latura a orgoliului online.As fi crezut ca a trecut aceasta moda stupida, goana dupa cat mai multe likeuri, mai ales stiind ca acum exista optiunea sa ascunzi numarul acestora, atat pe Facebook cat si pe insta.
Absolut deloc nu ma intereseaza, daca imi da cineva like sau nu la postari.
Eu te sfatuiesti sa traiesti o viata reala, printre oameni, sa te bucuri de prieteni, de familie, de soare, de apa si caldura, nu online, ca likeurile alea nu fac nici cat o ceapa degerata, pentru nimeni.
Piciu_Mihaela_ întreabă: