Hei! Parerea mea e ca.probabil e prea timid ca sa recunoasca, cred ca a incetat sa te priveasca deoarece tu aveai suspiciuni in leg cu sentimentele lui si ii era frica sa nu intrii la banuieli ca simte ceva pentru tine(pentru ce il intrebasei). Iar in legatura cu fata aceea cu care el concureaza, cred ca o face mai mult tot ca sa te oftice pe tine. adica ca sa vz u ca nu te priveste.chestii din astea'. Mai bine ai vb cu el sa il mai intrebare odat daca te plc.si sa iti zc sincer, u promitandu-i ca nu mai zc la nmn.Eu cred totusi cred ca nici el nu prea stie ce sa faca. dar te plc.nu cred ca o plc mai mult pe fata aia
Nu stiu daca te place, dar incearca sa afli in mod discret:-roaga o prietena/colega sa puna cateva intrebari pe unde consideri ca poate scoate informatii;
-afla ce prieteni are si imprietenestete cu ei, apoi vei afla mai multe
-incearca sa deveniti amici si mai pe ocolite il poti intreba despre tipa pe care o urasti
Iti doresc succes!
Un baiat nu acorda atentie unei fete decat daca:
-ii este prietena ff buna in care poare avea mare incredere
-ii place cu adevarat de ea
-s-au in cel mai rau caz vrea doar sa-si bata joc de ea dar nu ar incerca sa fie foarte subtil si ar aborda-o direct
Si tie iti place pana la urma de el sau vrei doar sa il ei fetei aleia doar pentru ca o urasti (in azul in care el o place)?
Oricum daca sta tacut la distanta si te priveste tot timpul si mai vine pe la tine si chestii din astea atunci aproape sigur te place.
Dar priveste cum se comporta si cu cealalta fata ca poate gandeste ceva de genu : ''daca nu-mi merge cu una atunci o i-au pe cealalta.
Depinde de caracterul lui pe care tu trebuie sa-l sti.
1- te place
2- nu pune pe altcineva sa il intrebe (indiferent de intrebare-legata de asa ceva-)
3-intreaba-l personal, in fata, nupe mess sau mail, si alege un loc in care sa fiti singri
4- daca chiar nu te place...atunci mai asteapta. O sa vezi ca pana la urma o sa te placa .pup.succes
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, o sa le" pun in practica", si sa vedem daca dau roade... :*