Sarut-o spontan cand te duce intr-un loc ferit de cineva si ai incredere ca se va gandi toata ziua la tine daca faci asta. In rest tine-o de mana, joaca-te cu ea, ciupeste-o... doar nu o vei mangaia pe picioare pentru ca e destul de dubios si o dai in alta treaba
Spontan insemnand? Si faza cu ciupitul nu am inteles niciodata cum sa o fac Ajuta-ma te rog
Sa o ciupesti asa de mana sau solduri usor... incearca pe tine intai (ca si cum ai luat o scama de pe tine, dar tragi de piele) Spontan inseamna brusc, fara se astepte la asta
Mersi mult Mai ai sfaturi?
Hm, deocamdata fa ce ti-am zis si apoi in caz ca nu ai idee ce sa mai faci mai pune o intrebare
Luni ma vad cu ea si m-ar mai fi ajutat cateva gesturi dragute si as vrea sa vad ce iese
Ia-i si un trandafir
Nu ii plac chestiile astea care sa i le dau gen trandafirii, alt fel de gesturi daca ai vreo idee.
Păi vorbește cu ea, atât pe Facebook cât și în realitate, alint-o sau pune-i porecle drăguțe, zâmbește-i (mult, sincer, sunt o fată și știu ce trebuie să faci ) Și când rămăi singur cu ea, apropie-te mai mult de ea, și o poți lua de mână sau o iei în brațe. Cam atât pentru moment.
Ce efect are zambetul fata de voi fetele venind din partea unui baiat? Si pentru ca esti fata mai da-mi si tu sfaturi pentru ca stii ce sa-mi zici fiind fata
Eu in calitate de fata ti-as recomanda sa fi cat de romantic poti. Iao tu pe ea de mana si duo undeva, oriude si dai o ciocolata un trandafir orice si bineinteles ca ia o sa te i-a in brate si tu o saruti
ale0409 întreabă: