| FabyRC a întrebat:

Salut este adevărat ca ambulantă neagră răpește copii si le iau organele?
P.S: Am văzut o ambulantă neagră chiar la mine in oraș, acum nu știu dacă au fost înregistrate si cazuri de răpire.

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este adevarat, sunt prostii debitate de nestiutori sau cei care vor sa provoace oarecare panica.

| AFR81 a răspuns:

Despre asa-zise ambulante negre, care rapesc copiii si le iau organele s-a pus problema si acum 10 ani (cand eu insumi, avand 10 ani, m-am cam speriat) si acum 5 ani si, observ ca ineptia asta a aparut din nou. Lumea este atrasa de aceste povesti "wow" si are tendinta de a duce vorba. Lucrurile, totusi, stau altfel. Nu exista nicio asemenea ambulanta, nici neagra, nici cu numere straine. Lucrul acesta nu a fost spus de mine, ci de organele abilitate. Stai linistita.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil te asteapta

| MaliciousDeath a răspuns:

Asa il speria si mama pe fratele meu mai mic cand iesea pe afara si n-o anunta. Teroarea contemporana.

| Gonrax a răspuns:

Nu bă, nu-i adevărat. Se plictiseau cei de la știri și au inventat asta.

| pufulescu a răspuns:

Da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Înainte au fost călugări, acum ambulanțe. Interesant.

| Juviia a răspuns:

Sigur ca nu.E doar o prostie, ca sa sperie oamenii.Au luat o ambulanta normala, au vopsit-o, si zic ca vai, doamne, e ambulanta neagra.Cica,acum s-a inventat si ambulanta roz, care rapeste barbati si le foloseste diku' pe asistente pana mor.Cand am auzit asta, am inceput sa rad in hohote happy..La cat am ras si prietenul meu s-a speriat laughing

| Enertx a răspuns:

Da, cand o mai vezi fugi cat de tare poti, cand ajungi acasa inchizi luminile, usile, geamurile si te bagi sub pat. Hell no, nu exista nici o "ambulanta" care rapeste copii, acum ffs cine crezi ca lucreaza asa pe fata. Ar trebuii sa iti faci mai multe griji daca opreste in fata ta o masina cu portiera deschisa.