| cOsmania a întrebat:

Salut, este o intrebare foarte personala pentru mine si nu vreau sa va bateti joc. Sunt timid dar acum catva timp (2 saptamani) am inceput sa vorbesc cu fata de care imi place pe facebook (e din scoala). Adica din ce am reusit sa imi dau seama, ea chiar parea interesata sa ne cunoastem si la scoala ne-am imbratisat am vorbit, dar de vreo 3 zile imi raspunde parca monoton, iar azi nici nu a vrut sa raspunda la mesaje. Acum intrebarea, ce ar trebui sa fac, sunt confuz si nu imi pot da seama daca chiar vrea sa ne cunoastem? Funda si multumiri celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate are si ea o zi mai proasta...toti avem zile mai proaste. Eu cred ca ar fi cazul sa o scoti la un suc. Si vezi cum merge...

| cOsmania explică (pentru anonim_4396):

Multumesc frumos!

| anonim_4396 a răspuns (pentru cOsmania):

Cu placere! Daca mai ai nevoie de alte sfaturi, spune-mi ca te ajut cu placere! Succes la suc!

5 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Poate si-a pierdut interesul, sau are vreo perioada mai proasta, ca sa fii lamurit spune-i frumos si pe fata, ca in ultimul timp simti ca parca nu mai vorbeste cu tine ca la inceput, ca o simti mai rece fata de cum era inainte, si vezi ce iti raspunde.

| T0T a răspuns:

Ar trebui să o lași mai moale, să fii mai indiferent ca să vezi dacă mai e interesată să te cunoască. Dacă mai este te va contacta ea, dacă nu e mai bine așa. Niciodată să nu iți faci speranțe false.

| SkyPilot a răspuns:

Din descrierea ta as crede ca nu te-a placut cand te-a vazut in persoana. Sau poate ca are ceva in viata ei care o tine ocupata in acest moment, dar e mai putin pobabil. Nu ii mai scrie decat dupa ce iti raspunde si nu trimite tu doua mesaje la rand.
Cred ca ar fi cel mai bine sa nu iti faci sperante degeaba. Incearca sa mai cunosti si alte fete.