Nu trebuie sa te scuzi, e foarte bine ca ne-ai dat toate detaliile pentru ati da si noi niste raspunsuri concrete.Pai eu cred ca te place (dupa tot ce ne-ai spus ), dar presupun ca ii este teama sa te intrebe din nou daca vrei sa fii cu el pentru a nu-l refuza din nou.
Daca iti place de el cu adevarat, incearca sa'i arati asta. Ex: intreaba'l si u de ce fata ii place din clasa ta? si de aici poate sa rezulte o discutzie luuunga. aaaa da si zambeshtei mereu.
Succes!
Pai daca a mai vrut o data sa fie cu tine si nu a renuntat si ink se mai tine dupa tine.cred ca ink te mai place. dar tu ce simti pentru el? in cazul in care il placi si thu.incercati sa fiti impr.si spune-i de la inceput ce vrei tu de la relatia asta.
Eu am numai 12 ani dar cred ca sigur te place desi nu am avut un prieten pana acum, ar fi mi bine sa il testezi. Te imprietenesti cu nunul din baiati de la el din clasa, care eventual este prieten de al lui si vezi cum reactioneaza, daca este indiferent inseamna ca nu ii pasa de tine, dar ai grija ca daca isi da seama prietenul sau o sa se simta folosit.Mult noroc!
Eu cred ca te place, avand in vedere cat de insistent e. In locul tau eu as vorbi cu el . Dar daca esti timida si nu esti sigura pe tine, cum au mai zis si altii, testeaza-l si asa vei afla. Cu toate ca nici eu nu am avut un prieten pana acum, nu am facut-o pentru ca sunt timida, ci pentru ca nu am gasit baiatul potrivit si nu vreau sa fiu cu oricine ar fi dispus sa fie cu mine, asa numai la misto. Sfatul meu este sa nu mai fi timida si sa incerci sa ai incredere in tine. Succes!
Va multumesc pentru raspunsurile voastre! chiar am reusit sa-mi mai fac putina ordine prin idei. as vrea sa stiti ca eu nu am mai avut niciodata un prieten, si ca sunt chiar timida atunci cand trebuie sa ma bag in vorba cu baietii, insa nu am aproape nicio problema sa vorbesc cu ei atunci cand se baga singuri in vorba cu mine, deci cu alte cuvinte astept ca ei sa faca primul pas de teama sa nu fiu respinsa.