| CopilNefericit a întrebat:

Este vorba despre o fata pe care eu o plac foarte mult. De cand am ajuns la liceu am ochi doar petnru ea. Am 2 ore pe saptamana in care sunt cu ea in aceeasi clasa. Ea se uita la mine imi zambeste... dar eu nu am curajul sa-i vorbesc, iar ea e prea timida. Am nevoie de un sfat care m-ar putea ajuta la aceasta problema.

Răspuns Câştigător
| Al3cs4ndru a răspuns:

Fii barbat!
A-i spune unei fete ca iti place de ea este un lucru destul de simplu, dar gandurile confuze pot sa faca acest lucru sa para chiar destul de complicat.

1)Trebuie sa arati cat mai prezentabil. Nu fi intimidat de felul cum arata ea, sau cum arati tu. Trebuie sa stii ca de cele mai multe ori nu conteaza felul cum arati, ci felul cum te comporti si felul cum esti tu.
2)Fii cat mai increzator, controleaza-ti nervii si rabdarea.
3)Fii pregatit pentru rapunsul pe care ti-l da. Indiferent de raspunsul pe care ti-l ofera, tu trebuie sa incerci sa te mentii cat mai calm.
4)Evita sa o suni sau sa ii spui aceste lucruri pe messenger / facebook. In schimb, este foarte important sa ii spui acest lucruri cand vorbiti fata in fata
5))Nu trebuie sa iti fie rusine.
6)Fii cat mai serios atunci cand ii comunici aceste lucruri. Astfel, va aprecia foarte mult acest lucru.
7)In cele din urma nu trebuie sa ascunzi faptul ca iti place de ea. Astfel vei inrautati lucrurile si nu vei avea nicio sansa de a fi impreuna cu ea
8) Gata!
9)Fata e a ta!winking FUNDAAA PLSSS big grin

1 răspuns:
| andreeadenisa22 a răspuns:

-incerci cumva sa te bagi in seama
-imprieteneste-te cu ea
-fa-o sa se simta bine in preajma ta
-invit-o in oras
-da-i flori, ciocolata
-fii glumet, indraznet (fetelor le place asta)
Sper ca te-am ajuat si..Bafta! >big grin