Păi mă refer că gen alte persoane pot râde că zice că ăsta are 18 ani și n are o relație...
Pai nu ar trebui sa-ti piese de ce zice lumea sa ai o relaţie nu e cine ştie ce realizare
Chiar deloc. Asta înseamnă că te axezi pe școală și că îți pasă de visurile tale care probabil o să le atingi. Alții n-au iubite nici la 25 de ani și nu sunt supărați. N-ar trebui să fie o rușine, ar trebui să fie ceva de care n-ai de ce să râzi.
Poți să nu ai iubita și la 22 de ani, ce este rau în asta?
Îți spun eu nimic, îți trăiești viata asa cum vrei, ca sunt mai multe tipuri de oameni:
- cei care prefera singurătate și sa se axeze pe cariera și ei.
- cei care vor relație ( de multe ori nici nu au traumele vindecate și se baga asa într o relație crezand ca e foarte ușor).
Toate acele lucruri ca vai ești fraier dacă nu ai iubita, țin strict de societate, la fel și în cazul fetelor.
Nu e o ruşine eu zic ca la varsta asta sa te axezi pe visuriile tale sa incerci sa te realizezi in viata faza asta cu prietena la 18 ani e cv normal pentru unii dar trebuie sa fi atent pentru ca poti nimeri intr-o relație toxica si sa ai de suferit sunt omenii la 27 de ani care n-au relaţie
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: