Da ciclul s-ar putea sa iti vina in MAXIM 1 luna!
Mai ales daca ti-a aparut parul pubian(nu ai de ce sa te jenezi asa-i la toi si marimea sanilor arata venirea menstruatiei!
Cand iti va veni nu te speria ca nu ai de ce!
Succes!
PSoarta la scoala un absorbant in caz de orice!
Funda?
Multumesc de raspuns!
Funda?
Te rog nu cersi funde!
De aia sunt facute funditele ca sa le dai (pentru cel mai bun raspuns) nu ti-o spun cu parere de rau! Dar dao la cel care te-a multumit de raspunsNu iti spun sa mi-o dai mie dao cui vrei eu tream intrebat daca imi dai nu! Daca vrei sa imi dai dao daca nu zi nu si gata! Nu trebuie sa ne certam!
Nu uita: Fundele sunt facute ca sa LE DAI!
Mai vreau raspunsuri! Sper ca nu te superi si te rog da-mi mai multe detalii!
A nu draga mea nu ma supar zi-mi despre ce sa te mai informez mie mi-a venit de la 11 ani si .....stiu!
Promit ca o sa-ti dau funda daca imi dai mai multe detalii la situatia MEA!
Pai tu cam in cat timp crezi ca o sa-mi vina?
Hai sa vorbim prin mesaje ce zici?
Ok
Nu pot sa-ti scriu mesaj si ce sunt acele scurgeri?
Imi spui te rog?
A.ok nu e nimic! Scurgerea vaginala este ca o pasta alb-galbuie si "vascoasa" care nu miroase daca e "pe drum ciclul"!
Daca miroase urat inseamna ca ai racit "jos"!
Si daca nu o am nu o sa-mi vina?
Imi zici te rog!
50% sanse da si 50% nu! Nu stiu ce sa spun! Mie cand mi-a nevit ciclul, cu 1 saptamana inainte mi-a venit si acea secretie!
Dupa aia cu 50 50 mam cam speriat avand in vedere ca nu am acea secretie si eu am auzit ca aceea e o infectie iar azi la scoala asistenta mi-a spus ca o sa-mi vina zilele astea si nu mi-a zis despre acea secretie!
Citeste faza cu cititul e esentiala
Care faza?
Adica ce am scris eu mai sus: A.ok nu e nimic! Scurgerea vaginala este ca o pasta alb-galbuie si "vascoasa" care nu miroase daca e "pe drum ciclul"!
Daca miroase urat inseamna ca ai racit "jos"!
Pai daca nu o am deloc!
Nu o am deloc!
Spune-mi te rog!
Na acum depinde nu e musai chestia asta!
Iti multumesc mult pentru tot!
De obicei durerile de burta sunt semnele veniri ciclului.In cel mai scurt timp.Acuma depide de la femeie la femeie, e bine sa o intrebi pe mama ta cand i-a venit ei pentru prima oara si cum a fost.Asa e cel mai bine.
Semnele
Pai si ei si matusii mele i-a venit la 13 ani Multumesc de raspuns!