| co2m1n3l a întrebat:

Salut.Eu am 15 ani si imi place de o fata si e putin evident ca si ei ii place de mine si nu stiu cum sa-i spun ca imi place de ea.

Răspuns Câştigător
| DeLLyA_4905 a răspuns:

Logic ca unei fete nu poti sa ii spui : Hei imi place de tine! Ar fi chiar jenant. La un suc, pe mess, un mesaj ceva, dupa o discutie, mai banala ii spui ca este foarte draguta si alte alea, si apoi poti sa ii zici ca iti place de ea si trebuie neaparat sa afli parerea ei. big grin (nu prea am idei azi straight face scuze)

2 răspunsuri:
| fgch a răspuns:

Daca tu esti sigur ca tipei ii place de tine, invit-o la un suc big grin Daca accepta, inseamna ca e dispusa sa aiba o relatie cu tine. Deci, mergeti la suc, povestiti, va distrati, iar cand veniti catre casa o conduci, si inainte sa plece incerci sa o saruti. Daca esti mai timid, sau nu vrei sa faci prima miscare, uita-te in ochii ei si cere-i un sarut(incerci si tu sa fii putin romantic, nu ii zici din start"pupa-ma"...de preferabil ar fi sa te uiti in ochii ei, sa ii zambesti si sa ii vorbesti cu un glas usor ) devil La mine a mers de fiecare data big grin

| RrreeallTtiiMee a răspuns:

Buna, iti voi da cateva idei:daca nu poti sa-i spui asa in fata, atunci spune-i pe mess, sau prin telefon, sau printru-un biletel... Oricum, daca te porti diferit de cum te purtai cu ea la inceput sigur si-a dat seama.incearca si u.Bafta!