| PuffyCosmin a întrebat:

Salut,eu am 15 ani si nu sunt tocmai un baiat "atragator". Eu am pe fata cateva puncte negre de care vreau sa scap dar nu stiu cum si am si cosuri pe langa nas.Am incercat sa le elimin cu ajutorul cremelor dar degeaba.Va rog frumos sa ma ajutati.Multumesc anticipat.PS:

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Punctele negre sunt puncte de mizerie, care ies cu apa calda si sapun, nu cu creme!
Sapala-ti fata de 2-3 ori pe zi cu apa calda si sapun si nu vei mai avea puncte negre.
Punctele negre pot degenera in cosuri, daca nu sunt scoase la timp.
Poti face o curatare mecanica cu apa calda, sapun si malai, sapunind bine mainile si fata, introducnad degetele in malai si apoi te ferci pe fata cu acel malai, peste clabuc evident, ca o pasta, iar porii se vor curata de impuritati, lasand tenul curat.
Se clateste apoi fata cu apa curata si se sterge usor cu un prosop f curat si pufos.
Dupa sport, sau plimbarea afara, automat trebuei spalata fata cu apa si sapun, ca sa elimini praful, care amestecat cu tarnspiratia fetei, se depune in pori si formeaza punctele negre si acneea.

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Masti din alea de extractie, scruburi etc + curatare dimineata si seara cu un gel pentru curatare faciala.