| Sqx a întrebat:

Salut, eu am intrat pe profil electric si nu stiu nimic despre el, imi puteti spune cate ceva? Cum ar fi ce materii se fac,din ce dau bacul, cu ce meserie as putea iesi? Sunt speriat nu voiam la electric☹

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pune mana si invata zilnic la absolut toate obiectele de la scoala si vei vedea tu la ce dai BAC-ul peste 4 ani, ca pana atunci se poate schimba tematica si numarul de obiecte la care se da BAC-ul.

PS Invata sa vorbesti corect, fiindca " PE profil" nu se urca nimeni, doar se intra "LA profilul" respectiv.

| dullcat a răspuns:

Buna.Vei vedea dupa un semestru daca e ok. Daca nu, poate merge sa te transferi. Din pacate asta e daca nu ai invatat mai mult.Trebuie sa te adaptezi. Poate iti va placea extrem de mult si vei rade ca ti-ai facut griji in loc sa te bucuri de vacanta de vara.

Succes.

| Hyperion7 a răspuns:

Nu dai bacul,e liceu profesional,insa ai aceasta posibilitate după ce termini profesionala sa mai faci a XI a, respectiv a XII a la un alt liceu sau profil și să ieși și cu o meserie,dar și cu bacul luat.
Sau poți să te transferi de la anul la un alt liceu.
In general ai cam același materii ca toata lumea
Mate, romana,istorie,geografie,chimie, fizica și așa mai departe, iar ca noutăți ai logica.
La profilele tehnologice profesorii nu prea trag de elevi, așa că nu ar trebui să îți faci griji din acesta privință.
Cu colegii probabil o sa fie puțin nașpa, dar depinde și de tine.
Ce sa zic, baftaaa!

| Elena093 a răspuns (pentru Hyperion7):

E liceu tehnic, nu o școala profesională. Dai bacul la un liceu tehnic.

| Hyperion7 a răspuns (pentru Elena093):

Ău
Scuze atunci