| carlyy1765 a întrebat:

Salut, eu am o prietena care a avut un deces și încerc sa fiu aproape de ea și sa o scot din casa. Eu am scos-o și i-am mai ținut de urat și am ajutat-o sa nu se simta singura. Chestia e ca atunci când ea are pe altcineva, tot o prietena, rade mai mult, sta cu ea mai mult, pe mine nu ma prea baga în seama, deși sunt și eu cu ea in momentele alea. O invita pe acea fata peste tot... Eu am ajutat-o enorm de mult, i-am cumparat una alta dar vad ca o prefera pe alta. Ce ar trebui sa fac, ce părere aveți?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cauta-ti alta prietena, care sa-ti merite atentiile si sa se comporte frumos cu tine, asa cum te comprti tu cu ea.
Asta nu-ti este prietena adevarata si sincera si nu merita sa-ti mai pierzi timpul inutil cu ea.
Se pare ca are pe umarul cui plange si apreciaza, interventia ta fiind inutila.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să termini cu facerea de bine, care este iubire incestuoasă de mamă.

| dullcat a răspuns:

Buna.Te poti distanta daca simti ca nu te apreciza nici pe tine ca prietena si nici efortul tau.Sau ii poti spune direct asta, poate ea nici nu isi da seama de ce simti.

| Fatamuntilor a răspuns:

Tu esti cu sufletul impacat ca ai facut ceva bine pentru prietena ta!
E frustant sa stii ca nu stie sa fie recunascatoare. Vorba aceia,, Fa-te frate cu dracul pana treci puntea''
Respecta -i alegerea, fara a-i reprosa asta vreodata.Tu stii ca ai facut ceva de folos.

| VoidEternal a răspuns:

Oamenii au preferinte. Daca preferintele ei nu te includ pe tine, atunci exclude-o si tu din lista preferintelor tale. Simplu, nu?

| Sistemulxxl a răspuns:

Sa iti vezi de viata ta.