Baietelul de 13-14 ani mai are de mancat pana va ajunge-n Romania la prietena ta; si, de asemenea, mai are de mancat pana sa aiba ce sa faca bun cu treaba din boxerii care-i stateau minunat in acea poza.
Ce poti face? Ii spui prietenei tale sa aiba grija, cu lucrurile virtuale nu-i de glumit. E mica si ar trebui sa aiba cu totul alte preoculari decat sa stea la conversatii cu baieti, pe messenger si din alta tara. Pana la urma daca o cauta, o gaseste.
Intrebarea mea este : parintii ei ce fac?!
Bine faci ca ai grija de prietena ta.
Uite cateva solutii bune.:
1.Probabil ca nu vrei so parasti la mama si tatal ei, dar ar fi o idee buna, deoarece ei sunt cum ar fi ''protectorii'' ei.
2.Nu-ti face griji ca n-are cum sa se intalneasca cu el.Doar el e in Dubai, iar ea e in Romania!
Sper ca te-am ajutat.:*
P.S.: Nu-ti face griji din cauza prietenei tale ca ea stie ce face si poate sa-si poarte singura de grija.:*
Daca el e in Dubai nu prea are ce sa-i faca.adica poti fi sigura ca nu se vor intalni sau alte chestii.si daca ei ii place de el las-o in pace nu te mai baga tu
Daca bunicii stiu de el si zic ca ii place de el o fac doar pentru ca stiu ca ala nu v-a ajunge niciodata pana aici.se gandesc poate ca e mai bine sa vb cu unu asa ca stiu sigur ca nu are ce sa-i faca decat sa vb cu unu de la ea din oras sau de la vreo cativa km distanta ca mai degraba ala ii poate face rau.asta cu ignoru si etc e un ***. crezi ca ea nu v-a observa ca cineva l-a bagat la igonre? si daca faci tu asta nu v-a mai avea incredere in tine niciodata sau cand citesc chestii de genu " da parintii ei ce fac" ma bufneste rasu pai ce pot face parintii sunt unii care nici nu se pricep la pc poate crede ca e un coleg sau ***.nu toti parintii gandesc ca niste comunisti si verifica fiecare miscare a copiilor.copii trebuie sa se mai simta si liberi ca daca nu cand vor fi mari si vor putea face ce vrea se v-a alege prafu de ei tu stai linistita ca nu are ce sa-i faca baiatu ala
Baiatul e din alta tara nu are ce sa faca, dar e obsedat sexual ca cica asa e moda in zilele astea :-s spune-i prietenei tale ca e mai bine sa nu vorbeasca cu el decat daca vrea sa faca "misto"
Buna cred ca prietena ta este curioasa si atata tot ce crezi ca poate sa fac ast ras
Aoleu:-o
Sa nu fie naiba vreunu de 40 de ani traficant de organe, pedofil.
In zilele noastre te gandesti la orice. Vorbeste cu mama ei daca tot zici ca te temi de siguranta ei, dar fara ca ea sa stie.Sa ii controleze lista de messenger, sa ii dea ignore.Sau chiar tu sa faci asta. Spune-i ca face o mare greseala, ca sunt multe riscuri si ca sunt oameni care nu vor sa ii faca decat rau.Sa isi gaseasca un baiat de varsta ei din scoala ei sau din oras ca sa il cunoasca si mama sa.
Ok?:*
Am uitat sa adaug ca parintii ei stiu de asta ba chiar si bunicii.Cel putin asa mi-a zis ea si cica lor le place de el.)