| efimash a întrebat:

Salut eu am un plan : dimineata ma scol la 7:00 ma duc alerg pinal 7:30 vin fac niste tractiuni la bara si flotari abdomene apoi maninc apoi pe parcursul zile mai maninc bine de2 ori apoi pe la vreo 20:00 fac un efort fizic mare adica maantrenez sala sau paralele si bara apoi maninc?
Cum credeti am sanse la niste muschi frumosi?

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Salut. Intradevar in acest fel poti face muschi. Dar ata nu ete de ajuns. Daca te trezesti la 7, nu poti alerga pana la 7; 30. Dupa ce te trezesti, este bine sa faci un dus, la inceput cu apa calda, iar la sfarsit cu apa rece. Alergarea trebuie sa cuprinda cel putin 4-5 km. Asta inseamna 15- 20 minute. Faci dus, iar alte activitati sportive pana la pranz, nu se mai face. Inainte de a servi masa poti face antrenament la paralele bara, flotari, tot ce sti tu. Seara, sau mai bine spus dupa amiaza. antrenamentul trebuie sa fie cel mai greu, si cel mai consistent. Ori ce sport, trebuie sa faci coarda. Trebuie sa sari ca si la incalzire coarda. Coarda i-ti dezvolta gambele umerii, spatele si i-ti regleaza respiratia., Nu neglija coarda. Inainte de culcare, nu se face efort mare, se face mai mult meditatie si mobilitate. In mare cam asa este bine sa-ti imparti programul. Ori cum, cinste tie. Alti tineri, se ocupa cu alte lucruri. Bravo. si succes Pa

2 răspunsuri:
| 009 a răspuns:

Ar fii bine sa nu mananci mai tarziu de 19:00searahappy

| piktor a răspuns:

Ma du`te la sala si intreaba acolo un antrenor ce sa faci, ca daca faci de capu tau n`o sa iasa nimic