Buna! stai linistita incerca sa vb cu mama ta serios despre asta aducand vorba despre celelalte mamici si ca trebuie sa se mai integreze in societate ea porobabil te iubeste atat de mult incat te protejeaza stiu ca probabil e enervanta dar incerca sa vb cu ea iar daca asta nu merge roaga pe celelalte manmici sa o faca intr-un final isi va da sema ca a gresit. fundita? plzzz
Sincer aici e o problema. Eu una nu stiu cum te-as putea ajuta sau ce sfat ti-as putea da insa ma gandesc ca la scoala la tine este un psiholog. Du`te intr-o zi si vorbeste deschis cu persoana pe care o gasesti acolo, povesteste`i ce te framanta fara rusine pentru ca ceea ce vorbesti cu acea persoana ramane intre ea si tine. Du-te cu incredere. Ai grija de tine si iti urez succes :*
@vlad210
da, dar tu esti diferit de ea. La ea ma-sa chiar are o doaga lipsa. In cazul tau, tu ai o doaga lipsa, nu maica-ta, asta reiese din intrebarile pe care le-ai pus pana acum
Buei frate la fel e si la mine.
Atatea kg am si eu si aceeasi inaltime:d
Imi zice.' toata ziua stai ca o vaca in pat si te muti dintr. un pat in altul' ... uneori ma enervez. dar uneori ma amuza.ca scoate numai perle.:d
Si ma duc la tv sau plec din camera.sau uneori o ii zic.' tu gatesti cu prajeli. asa ca taci si lasa.ma.ca mai am de pus cateva kg pe mine pana la 100:d nu ma deranja'
anonim_4396 întreabă: