| Andreiobret221 a întrebat:

Salut eu de obicei sunt o persoana deschisa nu am emotii stiu sa vorbesc cu lumea sa ii fac sa rada etc. dar de cand am intalnit o fata si stau cu ea ma pierd din ce in ce mai mult am inceput sa o plac foarte mult dar sentimentul nu cred ca este reciproc deoarece nu imi arata nimic ne am pupat de cateva ori dar nu stiu ce sa fac mai departe cateva sfaturi? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Hope1992 a răspuns:

Din moment ce au existat cateva saruturi e posibil sa te placa si ea macar putin, altfel cred ca nu te saruta deloc. Poti sa incerci sa ii fii prieteni, dar subtil sa ii arati ca iti pasa de ea, ca ii esti alaturi si poate prinde drag de tine sau poti sa iti iei inima in dinti si sa ii spui ca o placi.(dar aici este posibil sa se sperie putin daca pana atunci a tratat totul ca pe o joaca).

| Andreiobret221 explică (pentru Hope1992):

Cand sunt cu ea sau cand vorbim prin mesaje efectiv nu stiu ce sa ii zic ma pierd complet

| Hope1992 a răspuns (pentru Andreiobret221):

Trebuie sa inveti sa te relaxezi, pana la urma e si ea o fata, nu e asa perfecta precum ti-o imaginezi, daca o sa ai o atitudine mai rezervata fata de fata nu o sa ai cum sa o cuceresti, acum depinde si de fata.

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să o strângi în brațe.