| ColorfulRainbow a întrebat:

Salut.
Eu eram mai plinuta si aveam sani mai mari si acum incerc sa slabesc si am slabit si la sani sad... mi-e frica ca daca alerg o sa se tot miceasca, nu vreaauu.
Daca fac exercitii pentru sani fac bine? vor creste? sau doar ii micesc si mai tare?straight face

exercitii precum :
1. Nu uita de exerciţiile pentru fermitatea sânilor!

Chiar dacă îţi este lene şi nu ai chef deloc de exerciţii, trebuie să te ambiţionezi şi să le faci măcar de 3-4 ori pe săptămână. Iată şi câteva sugestii de exerciţii:

Din poziţia ridicat, ia în fiecare mână câte o ganteră de 2-3 kilograme (sau sticle cu apă). Apleacă-te în faţă şi ridică greutăţile la nivelul umerilor, apoi coboară-le. Repetă mişcarea de 15-20 de ori.
Aşază-te pe un scaun, cu palmele pe margine. Trage picioarele şi posteriorul în faţă, sprijinindu-te pe mâini. Îndoaie coatele şi coboară posteriorul cât poţi de jos, apoi ridică. Repetă mişcarea de 15-20 de ori.
Uneşte-ţi palmele în faţa pieptului şi presează-le timp de 3-5 secunde. Repetă exerciţiul de 8-10 ori.

1 răspuns:
| Andreea_8586 a răspuns:

Hey happy.nu cred ca te pot ajuta cu un raspuns la intrebarea ta.dar daca ai putea sa ma ajuti tu pe mine, as fii multumita happy...si eu as vrea sa slabesc si as vrea sa stiu cum au slabit alte persoane ...de exemplu, mi-ai putea spune cate kg ai slait si in cat timp happy.si apoi sa-mi zici cum ai slabitbatting eyelashes daca vrei. mersi!winking