| x2gk9r a întrebat:

Salut...
Eu in generala nu m-am inteles deloc cu unii colegi si mai ales acum ca sunt la liceu m-am schimbat nu mai sunt cum am fost deloc.
A trecut un coleg cu ceva cumnat de ai lui si mna cand m-a vazut a inceput sa rada doar el si vb de mine dar in fata nu mi-a zis nimic si mna m-am simtit aiurea...
Cu colegul acela nu m-am inteles deloc si mna nu stiu, nu stiu ce sa fac.

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Mai incolo nu vei mai da doi bani pe ce au spus colegii din I-XII, nici macar cei de la facultate.laughing Deci nu-ti mai fa griji aiurea, ca nu merita deloc.

Poate nici macar nu vorbea despre tine.Ai idee cati oameni rad si cei care trec pe langa ei considera ca sunt subiectul? Foarte multi, e un fenomen interesant, dar periculos pentru stima de sine.

| x2gk9r explică (pentru dullcat):

Ai dreptate.dar am obs ca se uita la mine si rade numai el si mna...e greu nu stiu

| DeeDee817 a răspuns:

Tratează-l cu indiferenta! Și când mai vezi ca rade de tine dai un zâmbet din ăla fals, mai fă-i si cu ochiulwinking

| alexiaA88 a răspuns:

Si? care i problema aici? de ce te ar interesa pe tine? te ai schimbat si nu mai esti deloc la fel, atunci invata si sa nu ti pese, ce gandesc altii nu este problema ta, focuseaza te pe tine nu pe altii.

| x2gk9r explică (pentru alexiaA88):

Ai perfecta dreptate, dar eu cand stiu ca s-a intamplat ceva tot ma gandesc si nu stiu...
Un sfat?