| Robyi11 a întrebat:

Eu ma consider drept o fire prietenoasa dar si uneori bagareata sau suparacioasa si nu inteleg de ce colegi din clasa mea ma evita sau asa cred eu ca se intampla
Acu 2 ani am fost nevoit sa schimb scoala, viata, totul dar ma mai intalnesc cu colegi mei vechi!
Noroc ca aici cand vorbesc cu unele persoane ma simt bine dar nu inteleg de ce in Romania cand incepeam sa vorbesc cu cineva despre ceva ma evita
hobbyurile mele au fost si vor fi animeurile, filmele, muzica, desenu, sportul dar chiar daca aveam ceva in comun cu acele persoane ele parca ma evitau nu stiu de ce...
sincer ma inteleg mai bine cu prieteni fratilor si verilor mei mai mari dar na...
tot nu inteleg de ce li se pare asa de ciudat ca ma uit la animeuri sau ca imi placea sa fac sport sau sa ies

Răspuns Câştigător
| Biiskrem a răspuns:

Ce ai enumerat tu în ultimele două rânduri nu e ciudat, dar poate ei sunt obișnuiți cu oameni încuiați la minte, dependenți de facebook etc.
Poate nu s-au acomodat cu tine, poate pur și simplu nu te-au plăcut. Nu înseamnă că ești tu al naibii.
Poate ești complexat de unele lucruri și iei drept evitare faptul că ei nu te cunosc îndeajuns.
Dacă i-ai studia(a le observa însușirile doar, nu sunt studii de caz) într-un mod subtil, ai avea șanse să găsești soluții și răspunsuri la ce te macină pe tine.

| Robyi11 explică (pentru Biiskrem):

Multumesc pentru raspuns chiar se vede ca esti intr-adevar matur/a si am apreciat cuvintele tale foarte mult!
poate pentru ca ma simteam respins m-am inchis in mine si stau destul de mult pe pc
scuze pentru greseli dar nu am mai fost in Romania de 3 ani deci nu prea mai stiu asa de multa romana

1 răspuns: