anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut eu ma numesc Cosmin! O sa trec la subiect va rog cititi pana la capat! Acum am 16 ani si cand am inceput clasa a 9-a am dat in liceu numai de bataie,droguri,tigari,venea politia ca faceau astia sex in WC-uri si am schimbat liceul.Dar acolo am dat de mai si eu fiind un copil ca se concentra asupra invataturii eram batut, jignit si mai multe asa ca am renubtat la liceu si am decis impreuna cu parintii sa fac liceul seral peste 2 ani.Atunci intrasem in depresie si medicul de familie m-a sfatuit sa renunt la un an de scoala ca sa nu ma interneze.P.S:ce pareri/sfaturi aveti fara jigniri ca am auzit destule o si am uitat sa precizez ca eu sunt o persoana extrem de fricoasa mai mult de asta am renuntat, imi este frica si sa merg undeva ca sa nu ma intalnesc cu vreun cunoscut si sa ma intrebe despre liceu.

Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Cred ca este cea mai buna decizie, liceul e periculos si la mine in liceu sunt batai, tigani si prosti care se cred smecheri, si eu m-am mai batut cu cateva persoane, dar cum esti mai slab de inger e mai bine sa faci scoala la seral intr-un liceu linistit, stai calm chiar daca e seral si ai mai putina scoala pe saptamana tot aia e pana la urma, nu ai invata cine stie ce nici la scoala pentru sistemul nostru de invatamant este praf si ne invata numa chesti care nu ne folosesc in viata, deci lasa colegi aia prosti si fa la seral ca nu e nici o rusine, daca te intreaba cineva pe strada zici si tu ca te-ai bagat la seral ca nu ai timp de scoala si gata, o scuza gasesti tu.

3 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Nu trebuie sa te intereseze ce spun cunoscutii. Tu nu faci un liceu, o facultate sau orice altceva pentru altii, ci pentru tine. Probleme in liceu cred ca are oricine mai devreme sau mai tarziu, adica se intampla sa se mai ia cineva de tine sau sa te jigneasca cu ceva, cred ca toti am trecut prin toate astea. Alege o forma de a termina cumva liceul pentru ca este important pentru tine sa il ai, o sa ti se ceara in viitor. Nu mai zic ca azi se cere si facultate si unei vanzatoare. Cred ca ar trebui sa vorbesti cu un psiholog pentru problemele tale, nu cu medicul de familie.