| Pupily92 a întrebat:

Eu nu inteleg unele persoane.Scriu intrebarea, si la sfarsit"dau fundita!"...straight face Pai fundita oricum trebuie` sa dai. Daca nu dai, se alege automat un castigator.straight faceSau unii dau "stupid" si "nefolositor" chiar daca raspunsurile sunt bune. Care e rostul acestor voturi "stupide si nefolositoare" care sunt chiar folositoare si acelui anunt"dau fundita"? Oare ce e in capul acestor persoane?thinking
Bye kiss

2 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Se dau mari si importanti.Este amuzanta promisiunea asta cu fundita.Este asa cum zici tu! Ea oricum se va da.Presupun ca promisiunea funditei(crede cel care intreaba) va crea o avalansa de raspunsuri si informatii de care el sa beneficieze! Speranta desarta. Putini sunt cei de pe sit care mai fug dupa fundite.In legatura cu votare, fiecare interpreteaza raspunsurile dupa parerea si conceptia lui. Cei care au alta parere decat cea data, cred ca numai ei sunt detinatorii adevarului absolut si dau stupid. Numai ca acest vot nu influenteaza cu nimic nr.de punctaj de pe sit.Sunt multe persoane pe sit care nu au dat nici un vot, de nici un fel!

| Pupily92 explică:

Eu de obicei dau fundita celui cu punctaje si fundite mai putine.happyacum, depinde si de raspuns happy kiss