Relaxează-te până la urmă e doar un test inițial și nu o să-ți treacă nota în catalog. Nu ar trebui să îi acorzi atât de multă importanța testului inițial și nici examenului. Pune pe primul loc sănătatea ta.
Nu asculta ce iti spune Doub exista solutii pentru orice problema parintii tai sunt in stare sa te ajute, gandeste pozitiv si incearca sa uiti de stres.
Cat despre simulare incearca sa fii optimista si astfel vei reusii data viitoare asa cum iti propui tu, si eu am dat azi simulare exact cu aceeasi cerinta nu mi-au venit multe idei atunci dar m-am imspirat dintr-o alta compunere pe care am facut-o mai demult si am mai adaugat eu alte lucruri, inainte sa predai o lucrare mai verificate pe ea sa mai vezi o data ce ai facut ca te ajuta mult daca mai ai timp.Mult succes.
De ce să nu asculte ce spun eu? E cea mai bunĂ idee, dăăăh.
Nu te mai gandi la simulari. Si eu am dat simulare azi. Pentru mine nu inseamna cine stie ce. Ti le trece in catalog? Daca un profesor vrea sa le treaca sa stii ca ai dreptul sa ii spui ca nu vrei si gata. Cel putin asa am citit. Odata ce esti stresata cred ca nu esti sigura pe ce stii. Nu ai incredere in fortele proprii. Mai mult nu pot sa-ti spun pentru ca nu am experienta necesara. Nu ajungi la nebuni. Este probabil si din cauza varstei (?). Nu te mai stresa din orice ca nu are rost.
Bafta maine la simulare
DeadEvil întreabă:
12344fujbujh întreabă:
Idkrjek întreabă: