| Miyukii a întrebat:

Eu si cu prietena mea vom face un vlog cu chestii random, dar nu stim inca cum sa editam vieoclipuri. Ne-ati fi foarte de ajutor daca ne-ati da un program gratuit de editat videoclipuri, si un tutorial.
De asemenea vroiam sa va intrebam daca exista vreun program gratuit care sa faca urmatoarele lucruri:
-deci vom filma 2 lucruri, cu una fata noastra si cu una sa ne inregitstram ecranul, ca apoi sa punem fata noastra intr-un colt, ca un fel de reactii ale noastre la diferite jocuri, cum ar fi slender sau orice altceva.
Daca ne-ati putea ajuta vam fi foarte recunoscatoare. Multumiiiiim mult!

2 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Din cum ai pus problema realzez ca nu esti inca foarte priceputa in domeniu asa ca ti-as sugera sa incepi cu moviemaker-ul. Il ai deja in calculator (toata lumea il are) si e un program foarte simplu strict pe sistemul ''drag and drop''. Dupa ce te mai inveti iti recomand VegasPro(acum e varianta 11 dar se upgradeaza rapid) sau ProShowerGold, programe de editare profesioniste pe care inca le mai gasesti gratis pe net fara mare bataie de cap si cu care lucrez si eu uneori.

| ItsallAboutLove a răspuns:

Cel mai potrivit program pentru asta este ezvid. Este un program care editeaza videourile foarte usor si este si screen recorder :3 Funda?!
P.S Bafta :*