| uptime a întrebat:

SAlut, eu stau cu un prieten in banca, iar in spate stau alte 2 fete, una draguta si una mai putin draguta, de fiecare data cand fac o gluma rade, iar cand o vad pe strada, ii zambesc si ea incepe sa rada, plus ca si prietenului meu cica ii place de ea,
De curand am aflat ca are si prieten, de asemenea rade si la glumele prietenului meu, Eu ce sa cred?
Mentionez k sunt in clasa a 9 a si, eu cu ea suntem colegi noi
astept un raspuns mersi mult

Răspuns Câştigător
| Ove a răspuns:

Daca rade la glumele tale asta nu inseamna ca te place. Daca iti place asa mult de ea de ce nu te duci la ea o iei deoparte si i spui care este situatia.Ar fi frumos daca i-as spune un ban unei fete si sar combina cu mine

8 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Si eu rad cand cineva zice o gluma, si mai rad de fiecare data cand vad un idiot, unu` care ma placelaughing pur si simplu fata lui ma face sa radrolling on the floor

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

laughing
pai rade si ea ce sa faca sa planga? eu stiu ca la glume se radelaughing
apoi pe strada nu stiu ce sa zic! o avea apucaturi!

=X

| stealthb a răspuns:

Vezi tu tinere, din exprimarea ta rezulta ca tu si colegul tau sunteti fete happy "eu stau cu un prieten in banca, iar in spate stau alte 2 fete". Si dintre CELELALTE 2 fete n-ai precizat care rade. Poate are o dereglare endocrina. Daca rade aia mai putin draguta n-are rost sa-ti irosesti glumele bune smug Dar daca ar fi sa ne luam dupa teoria ta, eu ar trebui sa am harem... Mai bine uita-te tu acolo la tabla si invata vectorii aia la matematica, lasa CELELALTE fete. Si mai treci si pe la franceza happy MERSI ca-mi apreciezi raspunsul... sper ca intelegi ce-i ala sarcasm. Succes!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca amandoi sunteti amuzanti?big grin
Sau altceva... rade de/cu voi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca eu rad la o gluma spusa de tine tu ce crezi? raised eyebrows
Eram sigur ca vor aparea intrebari de genu "am o colega noua in clasa" sau "e un tip misto la mine in a8-a si cred ca ma place ca se uita la mine fix si si are 33 de ani, a zis ca si-a petrecut ultimi ani la facultate, oare minte ca doar e intr-a8-a cu mine?".

| uptime explică:

O sa revin cu detalii in cateva zile, sa vad ce se mai intampla, e a 3 a zi rolling on the floor)