| aLeks_4722 a întrebat:

Eu stau la bloc, si de m-am mutat recent, dar mi-am facut o gramada de prieteni. Ma inteleg foarte bine cu o fata, si de la un timp cred ca imi place de ea, toata ziua numai la ea ma gandesc, se intampla sa o si visez, astazi a plecat la mare, si ma simt nasol rau, sincer nu am mai fost indragostit pana acum, mentionez ca am 14 ani. Trec a 8-a acum, si dupa a 8-a va trebui sa ma mut din nou, desi o sa tin legatura cu ea, nu stiu ce sa fac, sa ii spun ca o plac? Nu vreau sa stric prietenia dintre noi, eu ma gandeam sa mai astept sa crestem putin mai mari, si poate dupa. Dar cred ca mie chiar imi place de ea, ma simt nasol rau ca a plecat crying, in fine, ma puteti sfatui?

Răspuns Câştigător
| ᵖᵘᶠᶠʸˡᶤᶜᶤᵒᵘˢˢ☠ a răspuns:

Eu îţi propun să nu-i spui chiar direct, dar să-i dai de înţeles. Fă-i un compliment subtil şi alte lucruri marunte pentru că lucrurile mărunte fac diferenţa. Improvizează. Succes.:* happy

4 răspunsuri:
| xD_9502 a răspuns:

Eu zic că este foarte bine că sunteți buni prieteni. Dacă ii spui că o placi. S'ar putea să se cam strice prietenia sau, din contră. să se combine cu tine.Incearcă să iei o decizie!happy

| BornFree a răspuns:

Asteapta pana vezi ca da semne ca va intelegeti bine apoi ii spui adevarul s sigura ca nu se va supara si veti ramane prieteni.Dealtfel, orice prietenie dintr-o fata si u baiat se termina in iubire.bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu ma-m indrogostit de un baiat si nu stiu ce sa fac dar am speranta ca si el ma place si ii voi spune ca imi place de el
si chiar daca lui nui place de mine nu are nimic o sa ma
indragostesc de alt baiat si tu de alta fata eu asa te sfatuiesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu m-am indrogostit de un baiat si nu stiu ce sa fac dar am speranta ca si el ma place si ii voi spune ca imi place de el
si chiar daca lui nu-i place de mine nu are nimic o sa ma
indragostesc de alt baiat si tu de alta fata eu asa te sfatuiesc