| MasoiuMarian a întrebat:

Salut

Eu sunt baiat in clasa a a X -a la liceu si am o cicatrice in jurul gatului, cicatricea e sub barbie, e o rana de la un accident de masina, in fine, am o intrebare pentru fete, daca va place de un baiat sa zicem si ii vedeti cicatricea la gat, va scarbiti, sau ce parere aveti de cei cu rani, puteti tine o relatie cu ei. sau pur si simplu va este sila sau nu stiu. tin sa precizez ca rana nu e doar o linie, e putin mai voluminoasa dar nici ca iti sare in ochi

Pareri va rog

6 răspunsuri:
| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Si prietenul meu a avut un accident de masina si are jumatate de muschi la unul din picior practic smuls in urma accidentului, iar asta nu ne-a impiedicat sa avem o relatie.
Daca o fata se va indragosti de tine, crede-ma ca nu va tine cont de cicatricea ta. O relatie se bazeaza pe alte chestii nu doar pe aspect. Si da, aspectul conteaza in ziua de astazi, insa cu siguranta vei gasi pe cineva care sa nu tina cont de asta.

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu cred ca o cicratice va in calea iubirii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ar trebui sa iti faci atatea probleme. O fata se va indragosti de sufletul tau, de ochii tai, de vorbele tale, de educatia ta ( ca sa spun asa ). Cicatricea, zic eu, ar conta prea putin in treaba asta.

| dana12848 a răspuns:

Nu vad de ce sa-ti fie scarba de o cicatricie de masina..sti poate teama ta o scoate mai tare in evidenta

| Rahzy a răspuns:

E adavarat ca infatisarea conteaza acum, dar nu e cea mai importanta. Daca o fata se indragosteste de tine te asigur ca nu ii va pasa de acest defect.Nimeni nu-i perfect.winking

| ElllLy a răspuns:

Parerea mea e ca nu conteaza cicatricele, mai degraba sa va intelegeti unu pe altu :* daca gesesti fata "potrivita" ai sa vezi ca nu o sa tina cont de cicatricele tale ci de caracterul tau si de sufletwinking