Ar trebuii sa le ignori in totalitate, ca atunci or sa crape de ciuda, ca nu te afecteaza rautatea lor.
Cum ar trebui să te comporți cu ele? Simplu, le tratezi cu indiferență și o să se plictisească să mai râdă de tine.
Cu cât le bagi mai mult în seamă cu atât ele se vor lega de tine.
Sa le ignori, asta-i solutia! E foarte simplu. Daca te vor vedea ca te necajesti, le vei da apa la moara. Ignore! Asta-i modul. Daca nu reactionezi se vor plictisi si se vor opri singure. Nimanui nu-i place sa vorbeasca la pereti.
Ce le poti face frustratilor?! Nimic! Ii lasi sa isi traiasca "viata" in mizerie!
Tu-ti vezi de viata ta, in schimb ce ele si-o pierd pe-a lor "razand" de-a ta...macar tu ai una
Probabil le e ciuda pe tine pentru ca esti mai frumoasa si desteapta si vor sa iti scada tie moralul ca se simta ele bine.Gandeste-te ca ele nici nu exista si dupa un timp o sa se plictiseasca, daca nu zi-le la diriginta.
Te inteleg cum te simti. Si eu trec prin lucruri de genul, si sunt clasa a 8 a. Mai mult de jumatate de clasa se ia de mine si rade pe seama mea. Nu ai ce sa le faci. Nu le baga in seama. Daca iti reproseaza de accent(care mie mi se pare dragut) inseamna ca nu au gasit un motiv real sau un lucru la care sa te intreaca, asa ca incearca sa te faca sa te simti inferioare, doar pentru ca si ele sunt la fel. Mult succes la scoala si nu le mai baga in seama