| Nustiu777 a întrebat:

Salut,eu sunt indragostita de un baiat, ne scriem in fiecare zi si trimitem unui altuia smiley cu pupici,care se rusineaza si zambete,,el e timid cu mine si cam nu vorbim la scoala,,,am cazut intr-o gaura deoarece multi s-au indragostit de mine si imi propun intalnire,,, ce sa fac? baiatul de care imi place e indragostit si de mine... dau funda.

Răspuns Câştigător
| Nustiuce007 a răspuns:

Eu zic ca da pentru ca am intrebat alti baieti ca sa fiu sigur si iti dau si explicatia ca nu ar trimite degeaba Smyle
Si din astea degeaba te place 95% chiar 100% ca noi baieti nu am vorbi degeaba cu o fata care nu o placem. iti mai dau un sfat bonus fa tu primul pas in relatie ca noi baieti asa ne dam seama Daca o fata ne place

1 răspuns:
| Alina123455 a răspuns:

Pai ideea este ca nu stiu ce intelegi tu prin "a fi indragostit de tine ". Doar pentru ca iti trimite smiley cu pupici asta nu inseamna ca te iubeste, ci ca te simpatizeaza. Daca tu chiar il placi si esti indragostita de el, atunci nu ar trebui sa te intereseze "ofertele" celorlalti baieti. Si referior la baiatul indragostit de tine, ar trebui sa iti arate asta intr un fel ( sa te sune in fiecare zi, sa iti zica ca te iubeste), nu niste pupici. Asta este parerea mea, acum tu faci cum crezi.