Trebuie să înțelegi că personalitatea nu ți se schimbă cu una cu două și că în niciun caz prin atingerea unui obiect/o activitate. Încearcă să-ți repeți asta în minte de fiecare dată. Discută, de asemenea, cu prietenii tăi. Explică-le prin ce treci și spune-le că ai nevoie de suportul lor, nu de critici pentru a înfrunta situația.Lasă fetele, momentan ar trebui să ai griji mai grave de atât. Discută cu familia, ai nevoie de suport la maxim pentru a trece peste tot.
Vorbește cu un doctor, el îți poate da un 'tratament' specific ticului tău. ( de obicei pentru tulburarea tourette, tratamentul nu este sub formă de pastile, ci de exercițiu)
Nu sunt sigur, dar ai putea avea Sindromul Tourette, cauta pe google si vezi daca e asta. Daca coincide acest lucru cu care te confrunti cu ce gasesti despre aceast sindrom. Si poate gasesti si o solutie.
Asta se intampla deoarece te maturizezi si nu mai poti fi ca si inainte *activ* dar incearca sa fii tu insuti si o sa iti revii.
Cred ca si din motivul copilariei pentru ca n-am avut una tocmai buna.
Eu zic sa te duci cu mama ta la un spital, pentru ca s-ar putea sa ai probleme psihice si asta degenereaza foarte rau in timp, iti zic drept si cu seriozitate maxima, nu trebuie sa neglijezi asa ceva...bafta