| Mishu01 a întrebat:

Salut,eu sunt Mishu. De curand imi place de o fata...Adica o cunosc de aproximativ o viata. Am copilarit cu ea,m`am distrat si seara vorbim la telefon radem etc. Cel mai mult imi e daca o intreb se va mai purta la fel? Sau... Daca zice nu. O sa mai vorbim? E cam greu pentru mine, ca toata placerea asta a venit asa peste noapte..Adica pana intr-o seara care ma gandeam. Si "mi-a venit dragostea". Pana mea, nu stiu. Dati-mi voi un sfat..Adica. habar n-am. Sper sa nu ma trezesc pe aici cu misto`uri sau alte chestii.

Răspuns Câştigător
| Mellysa25 a răspuns:

Si uite asa se strica relatia dintre voi. Ai doua sanse, ori iti accepta dragostea, ori te respinge si va stricati relatia. Si stii daca ti-a venit peste noapte dragostea e posibil sa iti si plece tot la fel de repede. Gandeste bine situatia la rece.

1 răspuns:
| FuckSchool a răspuns:

Paii depinde. Sunt doua sanse : Una sa ramai cu ea, iar a doua sa va stricati prietenia. Eu zic sa o intrebi, deoarece nu se poate intampla nimic. Macar incearca. S-ar putea sa iti accepte dragostea, iar daca nu sa ramaneti la fel ca inainte. Mult succesc happy!