Fain ce nu as da sa fi fost roscata natural e forte frumos gandeste-te ca altii dau bani ca sa fie roscati si nu trebuie sa iti faci griji pentru ca nu ai prieten inca eu am o amica care nu are pentru ca nu vrea si are saisprezece si jum nu te vopsi cine te place te place asa cum esti si gata poate ca ti-a spus candva ca esti urata dar cine stie ca e de geloasa pe tine norocoasa de tine cred ca singurul capitol la care sa lucrezi este increderea in sine nu culoare parului care e superba si cui nu ii convine de tine sa iti dea pace mama alta nu mai face
Nu cred ca culoarea parului e de vina dar daca chiar insisti sa te vopsesti te poti face bruneta
De ce ai face asta? Gusturile sunt discutabile.Dar asta oricum nu prea conteaza.Sa fim seriosi..Cand te indragostesti de o persoana o faci pentru felul ei de a fi.Nu pentru culoarea parului.Nu vad nimic urat in parul roscat. Orice fata are de impartasit lucruri unice si speciale.Ce crezi tu se afla doar in mintea ta! ..Uite.Eu daca ma indragostesc ma indragostesc pur si simplu.Indiferent ca esti blonda,bruneta,satena, roscata, din alt oras, din alta tara, din alt continent samd. Dragostea nu are limite.
Poate nu te plac din alte motive sau pur și simplu nu e timpul să te placă.Și eu sunt roșcată și nu mi-aș schimba culoarea părului pentru nimic in lume, roșcații sunt cei mai tari! Pa!
Crezi ca baietii nu te plac fiindca ai parul roscat? Mie chiar imi plac roscatele mai ales cu pistrui si ochi albastri . Eu cred ca ti se pare, doar fiindca nu ai prieten asta nu inseamna ca nu te place nimeni.
E posibil sa nu le placa altceva la tine, nu parul, dupa parerea mea nu prea conteaza culoarea parului, eu una am parul saten dar mi-ar fi placut sa il am roscat, iar partea cu vopsitul e complet nepotrivita.Iti dau un sfat : nu te vopsi de la aceasta varsta, nu merita... poate peste cativa ani vei vrea sa fii din nou roscata, iar daca te vopsesti odata va trebui sa te vopsesti mereu pentru ca iti vor iesi fire albe. In fine... Nu te descuraja si ai rabdare. Mult succes! By!