| nick321 a întrebat:

Salut fac 17 ani in decembrie si am si eu cateva probleme/ intrebari, o sa incep cu prietenii, nu stiu cum sa zis eu in ultimul tim p adic 1-2 ani am stat mult timp in casa, nu e ca nu ma lasau parintii afara nu simteam nevoia sa ies vroiam sa stau singur sa ma gandesc la toatehappy, si acuma parca nu stiu cum sa zic... parca ma simt ca un ratatstraight face cand ii vad nici nu ma mai saluta sau cand ma saluta o zic asa la misto, si mi se pare ciudat ca inainte de perioada aia eram ok, eram o mare "brigada" eram mereu cate 15 uniti, si acum ma simt ca un ratat, mai ales cand ii vad ca ei mereu umbla plin cluburi si se cunosc cu toata lumea si chestii, si cand ma mai gandesc ca eu sunt virgin iar acu` pustii de 13 ani si-au inceput viata sexuala mor, mor pe felul in care vb cu mine si pe impresiile pe care le au, iar in clasa a 8a in excursie eram cu o fata si ne-am imbatat si trebuia sa o facem si m-am panicat, mi-am luat hainele si am plecat, au aflat si ma gandesc ca si din cauza asta nu prea ma mai inteleg la fel cu ei, chiar nu stiu ce sa fac straight face sper ca nu vam plictisitbig grin, sper sa ma ajutati

Răspuns Câştigător
| Happyjump a răspuns:

Norocosule! Măcar acum sti cine tine la tine si cine nu astia nu iti sunt prieteni Adevărați,daca ar fi ti-ar sta alături orice-ar fi, fugi de ei, fa-ti alți prieteni dar de data asta sa comunici mult cu ei. Nu-i asculta pe prostii aia e viata ta si faci ce vrei cu ea, cat despre sex pur sinsimplu fa-o oricum contează doar daca te simțindu-se pregătit. Sper ca te-am ajutat! Numai bine! funda, plzhappy

1 răspuns:
| jrockfreak a răspuns:

Tot ce pot sa spun este ca ai avut nenorocul de a da peste "prieteni" cat se poate de superficiali (I feel your pain). N-ai ce sa faci, o sa dai de altii mai de valoare in viata ta. Chestia cu virginitatea stiu ca e putin stresanta la baieti, dar nu stiu de ce crede toata lumea ca virgin=tamp straight face De fapt, asa ai mai multe sanse la fete serioase care se vor simti mai ok in preajma ta, fara sa se simta presate, ba chiar te vor aprecia. Asta daca nu vrei curve, atunci imi pare rau. In concluzie, sfatul meu este sa fii tu insuti orice ar fi, sa fii cool si relax ca vin vremuri mai bune.winking