Buna problema ta nu este asa grava, este de inteles caci tu esti mai atasat de prietena ei, probabil aceasta iti ofera mai multa intelegere si poti vorbi cu ea mai usor decat cu prietena ta.Nu trebuie sa te invinovatesti pentru ca asta nu tine de tine asta simti tu sa faci, si mie mi s-a intamplat acelasi lucru cu prietenul surori mele, lasant totul la o parte, gandeste-te foarte bine daca nu vrei sa te impaci cu fosta ta prietena din cauza ca te simti vinovat, si daca nu cumva o placi mai mult pe prietena ei.
Vorbesti de parca n-ai avea control asupra propriilor actiuni. Suferi cumva de o boala mintala? Daca intr-adevar iti pasa de ea, termina cu prostiile si arata-i chestia asta.
Nu mai are rost sa te impaci cu ea. v-ati despartit de 3 ori pana acum, vrei si a 4 a oara?
Nu e frumos ce ai facut. Mai bine iti faci alta prietena. Ea nu te va mai ierta.
Si eu m-am impacat cu iubitul meu de 4 ori! din diverse motive. adr atata timp cat cat exista iubire nu conteaza de cate ori te desparti sau imparti cu acea persoana! :*
Heii... pana cuma cred ca numai eu iti dau un sfat din care reiese"LASO MA INPACE! NU E DE TINE!"
Deci:
Si eu m-am despartit din diverse motive cu iubitul meu si asta este a 4-a oara! :* si eu acum mai vorbesc cu prieteni dial lui... si si el vorbeste cu prietena mea (VORBESTE! nu altceva!)
dar nu ne suparam din cauza asta si ar trebui sa o faci sa inteleaga asta ESTE PREA GELOASA!
ps. Daca tie iti place de prietena ei... ar trebui sa nu imi insisti si sa nu incerci ceva cu prietena ei (daca ii este buna prietena) 1. nu o sa iti ese nimic sau 2. daca ar accepta nu cred ca ai vrea sa strici o prietenie!
Bafta! si ai grija de tine!
Dupa ce ne-am despartit nu am mai vb vreo 2 luni si cu toate ca este in clasa cu mine nu am vbr 2 luni de zile si acum cand m-am impacat cu ea, imi tot spune ca si cand nu vorbea cu mine tot la mine se gandea.....nici eu nu mai stiu ce sa cred cand eram despartiti ea si-a facut alt prieten dar pe mine se supara cand ma vedea cu o fata in scoala ce pot sa inteleg din asta... trist
Credeti-ma ca nu pot sa ma stapanesc cand o vad pe prietena ei cea mai buna. cand ne-am despartit ea si-a facut alt prieten dar pe mine cand ma vedea cu o fata incepea sa planga sa urle.nici eu nu mai stiu ce sa cred