Hmm.nu cred ca te topesti chiar dupa toti
Eu stiu un baiat blond cu ochi albastrii si crede`ma ca nu ma topesc deloc, si nimeni nu cred ca o face
nu stiu de ce, dar mie nu imi plac blonzii
Ayyyy
Eu ma topesc dupa baietii blonzi cu ochi albastri si verzi
Pur si simplu...super`bi
Eu sunt cameleon, ma colorez dupa fiecare placere a fetelor.vand secretul pentru 1000 €. oferte?
Mai, singurii blonzi care imi plac sunt Brad Pitt si Robert Redford...slabiciune am pentru brunetii cu ochi verzi...
Aveam si eu o slabiciune la baietii cu ochi negri:p, dar era pe moment, adica intr-o luna, 2, 3 imi trecea...incerci sa te abtii, e simplu
Eu am o slabiciune pentru brunetii cu ochii verzi sau albastri si mai cu muschi:X...... da asta nu inseamna ca lesin de fiecare data cand trece unul pe langa mine... daca iti place un baiat incerca sa il cuceresti...
Cand eram mica 16 ani eram si eu innebunita dupa ei...acum imi plac bruneti cu clionti ... cei bllonzi acum mi se par... spalaciti
Baietii bruneti cu ochi verzi...:X:X:X....si desigur sa fie bine facut...:X:X:
Pe langa multe altele...
Si mie imi plac tot cei blonzi cu ochii albastri:X..si eu ma ''topesc'' dupa eii...toti avem slabiciunile noastre stai linistita
Hmmm inainte nu stiu cum se facea dar prieteni mei toti se nimereau blonzi mai rar cu ochi albastri ... oricum mie imi plac creoli :X preferabil cu ochi negri
Eu am o slabiciune pentru negrii[nu tigani]!... Din aceea cu dintii albi si cu pletute.si de mai e si inalt si bine facut! Ma si mut cu el in Egipt![statul pe care il ador ...Am facut o poza cu un negru acum 1 an...asa o grijesc ca si cum ar fi o icoana! )
Eu am o slabiciune pentru baietii cu ochii verzi.Nu stiu de ce Nu te speria, pur si simplu te simti atrasa de baietii care arata mai "inocent" din cate descrii tu Asta nu inseamna ca esti obsedata.
Hehe...nu cred ca iti plac chiar toti baietii blonzi si cu ochii albastri . mie de ex imi plac baietii bruneti cu ochii albastri, dar asta nu inseamna ca toti... un baiat daca este frumos, este indiferent de culoarea parului sau a ochilor
Si care e problema?! Probabi la un moment dat o sa intalnesti un tip grozav care e brunet sau un tip blond, cret si cu ochii albastrii care o sa fie un idiot si o sa-ti treaca.Cu totii am trecut prin asa ceva dar la toti ne si trece de obicei ...Eu nu suportam blonzii pana cand unul dintre ei a devenit primul barbat care m-a facut sa ma simt iubita
Si eu ma topesc dupa baietii blonzi, indeiferent de culoarea ochilor...
e mai bine, ca majoritatea fetelor ii plac pe baietii bruneti
asa ca ne raman noua
TE topesti dupa fiecare pentru ca esti mica si nu stii cu adevarat ce e dragostea
Eu ma "topesc" dupa brunetii cu ochi albastrii :X
dar prietenul meu e blond cu ochii albastrii :X
si nu pot spune ca nu-mi plac si brunetii cu ochi caprui
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: