Bună.
Sincer, eu cred că ai mai fi putut sta cu el, în ciuda lucrurilor pe care le ziceau acele persoane. Dacă ai fost cu el 2 luni şi n-a adus vorba de asta, poate chiar erai diferită pentru el, şi dacă îl cunoşteai mai din timp, simţea ceva pentru tine.
Plus că dacă vroia asta, ţi-ar fi spus-o şi tu dacă nu vroiai, te despărţeai pe loc de el.
Ca să te linişteşti, mai bine vorbeşte cu el şi explică-i că te-ai simţit constrânsă de toate vorbele alea şi n-ai ştiut ce să faci.
Atunci poate el o să-ţi dezvăluie ce simţea sau vroia cu adevărat.
O zi bună şi baftă!
Daca femeile ar intelege ca sexul nu e darul suprem, ca nu trebuie neaparat sa primeasca ceva in schimb si ca nu e doar pentru barbati, nici barbatii n-ar mai incerca sa le pacaleasca sa faca sex.
Exceptand cazul in care o femeie e virgina si inteleg ca nu vrea sa faca "pasul" cu oricine, sexul ar trebui limitat la nivelul de atractie fizica si dorinta.
Daca un barbat are o relatie cu o femeie de la care a vrut doar sex si pe urma a plecat, ce e o asa mare drama, ca doar n-a furat sufletul femeii prin vagin. I-a inselat increderea si a ranit-o? da, dar asta n-are legatura cu sexul.
Bun, eu nu te cunosc nici pe tine, nici pe gagiu si nici ce e intre voi asa ca faci ceea ce crezi ca-i cel mai bine si nu trebuie sa te iei dupa mine si conceptiile mele. Eu doar imi exprimam opinia vizavi de ideea care sta la baza intrebarii.
Buna.
Eu cred ca persoanele care ti-au zis, ori il placeau, ori erau invidioase pe relatia voastra!
E urat ca ai ascultat gura lumii...
Ma gandesc ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa-i spui tot ce ti s-a zis, si motivul pentru care ai renuntat la el.
Fara comunicare nu rezolvati nimic!
Si eu am trecut prin asta cu fostul meu prieten.Majoritatea celor care il cunosteau imi spuneau ca doreste un singur lucru de la fete si ca a fost cu ele doar pentru sex. Ajunsesem si eu sa cred acelasi lucru, dar totusi exista o parte din mine care credea ca nu e asa.Intr-un final ne-am despartit.Momentan este cu o alta fata, sunt impreuna de vreo 3 saptamani si din cate am inteles i-a propus si ei acelasi lucru...Inca mai tin la el, dar e mai bine ca ne-am despartit.Crede-ma o sa gasesti alt baiat care sa te iubeasca cu adevarat.Nu are rost sa te consumi pentru astfel de baieti, oricum stii cum se spune: nu te lasa pacalita de vorbe frumoase, ca toti stiu sa le spuna.Probabil ceea ce iti spunea tie acum spune alteia. nu are rost!
Auzi, tu ai impresia ca daca stai cu un baiat si te pupi, va mangaiati, lui ii face bine daca nu continui treaba? Omul sta cat sta, dar ce vrei sa faca... cat ai vrea sa stea cu tine 5 ani sa iti arate ca nu e cu tine doar pentru asta? Iti dau un ex: eu cu fosta mea prietena am fost 9 luni impreuna, si dupa 1 luna am facut-o! Aveam multa incredere unul in celalalt! Gandeste-te asa: pe un baiat il doare la PROPRIU DACA IL LASI " NETERMINAT"
Am vrut sa spun ca el sta cu toate fetele doar ca sa le f*** si dupa se desparte de ele.Si incerc sa aflu daca si cu mine a vrut sa faca acelasi lucru.